Ζώδια: εβδομαδιαίες προβλέψεις (18/4/2016- 24/4/2016)

Ζώδια: εβδομαδιαίες προβλέψεις (18/4/2016- 24/4/2016)

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 18/4/2016 – 24/4/2016

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 18 Απριλίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα είστε προστατευτικοί και ευγενικοί με τον σύντροφό σας, θα συζητήσετε τα πλάνα σας για το μέλλον, μπορεί να κανονίσετε ένα ταξιδάκι ή θα συζητήσετε για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες. Θα είστε επιθετικοί με όσους προσπαθήσουν να σας κάνουν παρατηρήσεις ή διαφωνούν μαζί σας στις 19 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, θα θέλετε να επιβληθείτε και να ξεχωρίσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να τσακωθείτε με τον σύντροφό σας για το πώς θα διαχειρίζεστε το κοινό ταμείο με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου, θα νιώθετε ανασφάλεια για την εξέλιξη οικονομικών θεμάτων ή για την πορεία της σχέσης σας και η συμπεριφορά σας θα είναι κυκλοθυμική. Θα έχετε έντονη ανάγκη για αλλαγές, θα προκύψουν ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες αλλά μόνο με πολλή δουλειά θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ανασφάλειες, σκηνές ζηλοτυπίας και πολλά παράπονα θα δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση σας στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας και μόνο αν μιλήσετε ειλικρινά με τον σύντροφό σας θα καταφέρετε να ηρεμήσετε. Όσοι έχετε χωρίσει πρόσφατα θα σκεφτείτε να προσεγγίσετε το άτομο που δεν πάψατε να αγαπάτε για να του ζητήσετε να τα ξαναβρείτε, σκεφτείτε όμως αν πραγματικά αξίζει να προσπαθήσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη οικονομικά και φορολογικά θέματα στις 18 Απριλίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, θα απευθυνθείτε σε έμπειρα άτομα για να σας συμβουλέψουν για μια επένδυση ή θα οργανώσετε μια νέα δραστηριότητα. Δεν θα έχετε κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα στις 19 και θα έχετε επιπλοκές σε επαγγελματικά ή νομικά θέματα αν δεν σκεφτείτε ψύχραιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να διοργανώσετε μια όμορφη βραδιά με φίλους στις 18 Απριλίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, θα είστε περιποιητικοί, ευχάριστοι, σοβαροί, θα στηρίξετε άτομα που σας χρειάζονται και θα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στον σύντροφό σας. Στις 19 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα φέρεστε εγωιστικά, ίσως νιώθετε ότι σας αγνοούν, θα κάνετε κακή εντύπωση στους άλλους και αν δεν προσέξετε θα τσακωθείτε με έναν φίλο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε εσωστρεφείς και καχύποπτοι στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και θα νιώθετε εξαντλημένοι από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί. Μπορεί να είστε απογοητευμένοι από την απόδοσή σας στον εργασιακό χώρο ή θα νομίζετε πως υποτιμούν τις ικανότητές σας. Φροντίστε τη διατροφή και την υγεία σας για να συνέλθετε και ετοιμαστείτε για μια απρόοπτη ευχάριστη έξοδο με καλούς φίλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα χρειάζεστε μια τρυφερή παρουσία για να νικήσετε τη μοναξιά στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και ίσως αφεθείτε σε έναν νέο έρωτα χωρίς όμως να είναι σίγουρο πως η επιλογή σας είναι σωστή. Αρκετοί θα αμφισβητείτε την πίστη και τα συναισθήματα του συντρόφου σας, θα κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας ή θα τον κουράσετε με τη γκρίνια σας. Θα αποζημιωθείτε από μια καλή είδηση που θα πάρετε για ένα θέμα δουλειάς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προϊστάμενοι και συνάδελφοι θα αναγνωρίσουν την προσφορά σας στις 18 με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, θα δέχονται τις παρατηρήσεις σας, θα συνεργάζεστε άψογα και θα σχεδιάσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα με προσοχή. Στις 19 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα είστε απότομοι με συναδέλφους, θα γκρινιάζετε για τις επαγγελματικές δυσκολίες, δεν θα δέχεστε υποδείξεις και θα κάνετε καυστικά σχόλια.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Διαφωνίες με μέλη της οικογένειας θα προκύψουν με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου, θα νοσταλγείτε παλιές χαρούμενες μέρες ή θα νιώθετε ότι δεν σας υπολογίζουν ή ότι σας αδικούν. Ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Θα επικοινωνήσετε με αγαπημένα άτομα που ζουν μακριά, θα αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι και μπορεί να συναντήσετε έναν νέο έρωτα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχετε την απαιτούμενη υπομονή για να τακτοποιήσετε υποθέσεις που εκκρεμούν στις 18 Απριλίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, θα γνωρίσετε ένα αξιόλογο και σοβαρό άτομο ή θα έχετε θετικές εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ή νομικό θέμα. Με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα στις 19 δεν θα ακούτε τους συνομιλητές σας, θα αγνοείτε τη γνώμη τους, θα προκαλείτε προβλήματα στις συνεργασίες και θα φέρεστε εγωιστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε επιφυλακτικοί και ευαίσθητοι στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, θα παρατηρείτε προσεκτικά τους συνομιλητές σας, δεν θα αποκαλύπτετε τις σκέψεις σας αλλά θα απαιτείτε άψογη συμπεριφορά. Ο φόβος ότι θα σας εκμεταλλευτούν θα σας κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς αλλά θα προσπαθείτε μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας. Ένα οικονομικό θέμα θα έχει θετική έκβαση ή θα εισβάλλει νέος έρωτας στη ζωή σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ένα έμπειρο ή ηλικιωμένο άτομο θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας, θα τακτοποιήσετε λογαριασμούς και θα προγραμματίσετε μια ανακαίνιση για να κάνετε πιο άνετο τον χώρο σας. Θα γκρινιάζετε χωρίς ουσιαστικό λόγο στις 19 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, οικονομικά θέματα θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση με τον σύντροφό σας και δεν θα αποφύγετε έναν καβγά.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας για ζητήματα που σας απασχολούν στις 18 Απριλίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, παρεξηγήσεις θα λυθούν, θα τον στηρίξετε σε μια προσπάθειά του και θα εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Στις 19 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα  μπορεί να αποφασίσετε μόνοι σας για ένα θέμα προκαλώντας την οργή του συντρόφου σας, θα είστε απότομοι, απόλυτοι ή αγενείς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Παλιές οικονομικές εκκρεμότητες θα σας ταλαιπωρήσουν πάλι στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, θα δυσκολεύεστε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας ή θα έχετε ανασφάλεια για το αν θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας. Αποφύγετε να σχεδιάσετε τώρα νέες επαγγελματικές προσπάθειες γιατί δεν θα μπορείτε να δείτε καθαρά όλα τα δεδομένα και εξετάστε με ψυχραιμία μια πρόταση για συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα δώσετε σημασία στις βαθύτερες επιθυμίες σας στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα είστε υπερευαίσθητοι και δεν θα ανέχεστε αντιρρήσεις και καταπίεση από τον σύντροφο ή από συνεργάτες σας. Αν δεν ηρεμήσετε θα φτάσετε κοντά στον χωρισμό και άλλοι θα υποδεχτείτε έναν έρωτα γεμάτο πάθος ή μυστήριο, αν και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα εξετάσετε τους οικονομικούς όρους μιας συμφωνίας στις 18 Απριλίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, θα ανακαινίσετε ή θα εξοπλίσετε τον εργασιακό χώρο και θα ξεμπερδέψετε με κουραστικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Θα είστε επίμονοι και ισχυρογνώμονες στις 19 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, θα τσακωθείτε με κάποιον συνεργάτη γιατί θα αγνοείτε την άποψή του και ίσως ακυρωθεί μια σημαντική συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα γοητευτείτε από ένα μεγαλύτερο, ώριμο άτομο στις 18 Απριλίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου και θα αρχίσετε μια σοβαρή σχέση με καλή επικοινωνία, φίλοι θα σας επισκεφτούν για να περάσετε ήρεμα το βράδυ και ίσως ζητήσουν τη βοήθειά σας. Στις 19 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα παρεξηγείστε εύκολα, θα κάνετε σκηνή ζηλοτυπίας στον σύντροφό σας και αν δεν υποχωρήσετε μπορεί να φτάσετε στον χωρισμό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα είστε απαισιόδοξοι για την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών θεμάτων στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό , θα νιώθετε κουρασμένοι ή φορτισμένοι αρνητικά και δεν θα μπορείτε να οργανωθείτε και να λύσετε θέματα της καθημερινότητας. Μπορεί να πρέπει να ξεπεράσετε μια απώλεια ή μια αποτυχία, όμως θα σταθούν δίπλα σας φίλοι που σας αγαπούν και θα σας παρηγορήσουν ή θα σας πείσουν να διασκεδάσετε μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένας φίλος θα σας ξαφνιάσει κάνοντάς σας ερωτική εξομολόγηση στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό ή θα νοσταλγείτε τις μέρες που περάσατε με έναν παλιό έρωτα που δεν έχετε ακόμα ξεπεράσει. Θα βρεθείτε με πολύ κόσμο αλλά πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τις νέες γνωριμίες για να μη διαρρεύσουν μυστικά σας και για να μη μετανιώσετε αργότερα αν αποδειχτεί ότι εμπιστευτήκατε ανθρώπους που φέρονται σωστά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στις 18 Απριλίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα ασχοληθείτε με την διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων, ίσως αποσυρθείτε για να δρομολογήσετε με την ησυχία σας επαγγελματικά ζητήματα ή θα κάνετε δουλειές του σπιτιού. Δεν θα μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις στις 19 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα γιατί θα έχετε εμμονές, οικογενειακά προβλήματα σας ταλαιπωρούν ή δεν καταφέρνετε να ξεχάσετε μια απώλεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα ξεκαθαρίσετε μια παρεξήγηση με φιλικό άτομο με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου στις 18 Απριλίου, θα είστε ευγενικοί, ανεκτικοί, θα παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση όπου θα κάνετε αξιόλογες γνωριμίες ή θα πάτε με τον σύντροφό σας μια εκδρομή. Στις 19 με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα φερθείτε απότομα σε μια παλιά αγάπη που δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό σας και ίσως θελήσετε να μείνετε λίγο μόνοι για να ηρεμήσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα αναλάβετε περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες από όσες αντέχετε με την Πανσέληνο στον Σκορπιόστις 22 Απριλίου, κάποια θέματα θα αργούν να ρυθμιστούν και θα νιώθετε μπερδεμένοι ή κουρασμένοι. Αν οργανώνετε ένα νέο εγχείρημα κρατήστε το μυστικό από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και μην κλείνετε συμφωνίες χωρίς προσεκτικό έλεγχο. Ένας έρωτας σας περιμένει, θα κανονίσετε ένα ταξίδι ή θα διασκεδάσετε με φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα προσπαθήσετε να καθησυχάσετε τις ανασφάλειές σας μιλώντας με έναν συνάδελφο στις 18 Απριλίου με το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, ίσως καταφέρετε να μείνετε σπίτι για να χαλαρώσετε και να βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα που σας αγχώνουν. Με το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα στις 19 θα δυσαρεστήσετε έναν φίλο με την εγωιστική συμπεριφορά σας, θα φέρεστε υπεροπτικά ή θα κάνετε επικριτικά και ειρωνικά σχόλια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Επαγγελματικά και νομικά θέματα θα σας αγχώσουν στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, τα σχέδιά σας θα αργούν να υλοποιηθούν και οι επαφές με άτομα από το εξωτερικό θα είναι μπερδεμένες ή θα καθυστερούν. Μην αποφασίσετε τώρα να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας γιατί θα είναι δύσκολο να βρείτε τι ακριβώς σας ταιριάζει. Τα οικονομικά σας έχουν διακυμάνσεις και πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες.

Πηγή: zwdiakos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*