Θεσσαλονίκη – Παρίσι απευθείας με τη χαμηλού κόστους Transavia

Θεσσαλονίκη - Παρίσι απευθείας με τη χαμηλού κόστους Transavia

Από χθες η Transavia εκπροσωπείται εμπορικά από τον όμιλο AIR FRANCE KLM στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες προτάσεις προς τους πελάτες του στην ελληνική αγορά και μάλιστα με απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη – Παρίσι.

H Transavia είναι μία εταιρία χαμηλού κόστους, μέλος του ομίλου AIR FRANCE KLM, η οποία λειτουργεί τα τελευταία 50 χρόνια, προσφέροντας πτήσεις από την Ολλανδία και τη Γαλλία σε ευρωπαϊκούς προορισμούς. Στην Ελλάδα πετά από 11 αεροδρόμια, μεταφέροντας περίπου 589.000 ετησίως.

Αυτό το καλοκαίρι η Transavia ξεκινά ένα νέο δρομολόγιο από την Θεσσαλονίκη προς το Παρίσι Orly. Η εταιρία θα εκτελεί το δρομολόγιο τρεις φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας από τις 5 Μαΐου και με τιμές που ξεκινούν από 45 ευρώ (για εισιτήρια απλής διαδρομής). Ο σύγχρονος στόλος της εταιρείας αποτελείται από 45 Boeing 737 μίας μόνο καμπίνας και νέα καθίσματα οικολογικού δέρματος. Οι πτήσεις της Transavia διανέμονται μέσω διαφόρων διαύλων πωλήσεων, όπως Amadeus, Galileo (Travelport) και Sabre, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας www.transavia.com.

Η Transavia προσφέρει ελκυστικές τιμές και τη δυνατότητα αγοράς συμπληρωματικών υπηρεσιών. Η Transavia λειτουργεί σε στενή συνεργασία με τον όμιλο Air France KLM, προσφέροντας πτήσεις κοινού κωδικού με την KLM για τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο προς Άμστερνταμ, προκειμένου οι επιβάτες να συνδέονται με το δίκτυο της KLM. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα στους επιβάτες να κερδίσουν και να χρησιμοποιήσουν Flying Blue μίλια σε όλες τις πτήσεις της Transavia.

Πηγή: thestival.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*