Τα ζώδια για τον Μάρτιο 2018

Τα ζώδια για τον Μάρτιο 2018

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Μάρτιος θα κυλήσει αρκετά αρμονικά για εσένα παρόλο που το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στην καταξίωση σου. Κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να προκύψουν να βάλεις όλη την διπλωματία σου και όλο το ταλέντο που έχεις για να ξαναφτιάξεις σχέσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Στις 23 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα κάτσεις και θα σκεφτείς μερικές καταστάσεις γιατί γίνονται έτσι και θα πάρεις ριζικές αποφάσεις για να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητα σου και να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στις 31 με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και δεν θα αφήνεις τίποτε αν δεν το τελειώνεις. Φρόντισε να αρκεστείς με αυτά που έχεις και σε βεβαιώνω ότι όλα θα είναι καλύτερα από ότι νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα που θα μπει στο ζώδιο σου θα κάνει πολύ καλά την δουλειά της και θα φτάσει την σχέση σου στα σημεία που θέλεις. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Η αδρεναλίνη θα ανέβει και άλλο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να δείξεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και θα θέλεις να κάνεις πράγματα ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα ώστε να κρατήσει το ωραίο κλίμα στην σχέση σου ώστε να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο. Και αν κόμη μιλάς με την μοναξιά από τις αρχές του μήνα σου λέω να μην κάτσεις καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα. Η Αφροδίτη θα σου δώσει όλα τα εφόδια ώστε να μπορέσεις να βρεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα παρόλο που εσένα σου αρέσει να γκρινιάζεις για πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για να λύσεις προβληματικά σημεία που δεν σου αρέσουν στην δουλειά σου. Συμφωνίες – επαφές – αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Μέχρι τέλος του μήνα θα ξέρεις πολύ καλά τι θα θέλεις και θα κινείσαι πάντα με τρόπο που θα σε οδηγεί στους στόχους που έχεις βάλει και θα έχεις απόλυτη επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο παρόλο που εσύ θέλεις να τα αυξήσεις περισσότερο. Από τις 8 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις φορολογικά νομικά θέματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Μάρτιος είναι μήνας που θα έχει πολλές εναλλαγές και θα φέρει γεγονότα που μερικά θα σε ξαφνιάσουν και άλλα θα σε χαροποιήσουν. Θα έχεις μια πολύ έντονη καθημερινότητα με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η φαντασία, η λογική αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψη σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Στις 23 ο Ερμής θα έρθει στην ανάδρομη φορά του και θα φέρει μερικές καθυστερήσεις. Η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα. Θα διανύσεις μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η δυναμικότητα σου θα σε βοηθάει πολύ στην καθημερινότητα σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου και θα ξέρεις τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα είναι πολύ καλή. Από τις 10 του μήνα ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους και κάθε στιγμή θα θέλεις να κάνεις ευτυχισμένο και χαρούμενο το ταίρι σου. Προβληματικές καταστάσεις και αναταραχές έχουν περάσει πια και θα μπορέσεις να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα περάσεις ιδανικά με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου για διασκέδαση για κάποιες μικρές αποδράσεις γιατί όλα αυτά θα τονώσουν ακόμη περισσότερο την σχέση σου. Και αν η μοναξιά ακόμη επιμένει στην ζωή σου σε βεβαιώνω ότι από τις 31 που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα την διώξεις μακριά γιατί θα κάνεις γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Οι ιδέες που έχεις για την δουλειά σου είναι καταπληκτικές τώρα λοιπόν είναι η περίοδος που μπορείς να αρχίσεις να τις εφαρμόζεις. Η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σβήσει όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Μέχρι το τέλος του μήνα οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες με επαφές και αρκετό τρέξιμο για όλα αυτά που θέλεις και για την επιτυχία που θέλεις να φτάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ικανοποιούν. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ άγχος με υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα και ακόμη δεν τις έχεις τακτοποιήσει. Από τις 18 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Αν κινηθείς με προσοχή και σύνεση μπορεί και να κάνεις πολλά μέχρι το τέλος του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με το καλημέρα του Μαρτίου μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις να κάνεις. Σε όλο αυτό θα βάλει το χέρι της και η Πανσέληνος που στις 2 του μήνα γίνεται στην Παρθένο που θα σε απογειώσει πραγματικά. Από τις 17 με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ότι καταπιάνεσαι μπορείς και το βγάζεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Η κοινωνική σου ζωή θα βρεθεί σε ακμή. Θα κινείσαι πέρα από τον άμεσο κύκλο σου και θα επεκτείνεις την κοινωνική σου ανάμιξη. Η διάθεση σου θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις από τις πρώτες μέρες του μήνα να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς μέχρι τις 6 θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτά που θέλεις και τι ζητάς. Θα μπορέσεις να βάλεις την σχέση σου σε σωστές βάσεις ώστε να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Μέχρι τέλος του μήνα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εκείνη την περίοδο θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέση σου και να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα σε κάνει να νιώσεις και εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά έφτασε ο καιρός να σταματήσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τόση γοητεία και ερωτισμό που θα είναι αδύνατον στο πέρασμα σου να σου αντισταθεί τίποτε.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου μέχρι τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Πρόσεξε λίγο γιατί ο Ερμής στις 23 θα έρθει σε ανάδρομη φορά. Στις συναλλαγές σου προσπάθησε να δείξεις υπομονή και κατανόηση γιατί θα πρέπει να καταλάβεις ότι όλοι δεν μπορούν να σκεφτούν με τον γρήγορο τρόπο που σκέφτεσαι εσύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Από τις πρώτες μέρες του μήνα κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις άμεσα. Μην αναβάλλεις τίποτε για αύριο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Μάρτιος θα είναι πολύ καλός για εσένα και θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ενεργητικότητα για να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες. Από τις 17 του μήνα (που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς) τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα αρχίζεις να βρίσκεις τον γλυκό και ήρεμο εαυτό σου. Η καθημερινότητα σου θα γίνει πιο χαλαρή και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα είναι μοναδικές για εσένα. Από τις 23(που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του) μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και γενικότερα να διώξεις πολλές καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογική σου κατάσταση και ειδικότερα με δικά σου άτομα. Δώσε την βοήθεια σου οι δικοί σου που την χρειάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ πάθος στην σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Από τις 7 του μήνα(που η Αφροδίτη θα μπει στον Κριό) φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που δεν του έχεις πει μέχρι τώρα και θα το κάνουν ευτυχισμένο. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στην σχέση σου τώρα θα πάρουν τέλος και θα γυρίσεις σελίδα ώστε να δώσεις ένα καινούργιο αέρα ανανέωσης στην σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να κινηθείς ρομαντικά και ερωτικά στο ταίρι σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ταίρι που θα σου δώσει χαρά στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης πολύ σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας μια χαρά αυτό τον μήνα. Θα έχεις όλη την δυναμικότητα και ενεργητικότητα που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που δεν σου αρέσουν. Από τις 17 και μετά μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου και να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις εκείνη την περίοδο. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να φτάσεις του στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε επίπεδο που σε ευχαριστούν. Από τις 10 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν πολλά κέρδη. Γραφειοκρατικά νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα μπορείς να τα κάνεις εκείνη την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα συνεχίζει να σου δίνει τις καλές του επιρροές για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε έβαζαν σε σκέψεις. Ο Ερμής από τις 6 που θα μπει στον Κριό γιατί από τις 23 θα είναι ανάδρομος θα συνεχίσει να σε ευνοεί. Οι αντιλήψεις τα πιστεύω σου και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα μοιάζουν όσο περνά ο καιρός να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και στο παρών κλίμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Η υπομονή που έχεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου που θα είναι πάρα πολλές και θα βλέπεις οι άλλοι να βασίζονται σε εσένα και να σου έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη. Χρησιμοποίησε αυτό το χάρισμα της υπομονής που έχεις έτσι ώστε να είσαι σε ετοιμότητα όταν έρθει η κατάλληλη ώρα για να δράσεις αργότερα.

 

 Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το που θα πεις καλό μήνα αμέσως δέχεσαι τις καλές επιρροές της Αφροδίτης. Όπως καταλαβαίνεις ξεκινάει μια περίοδος για την σχέση σου που θα είναι ιδανική. Από τις 7 που θα μπει η Αφροδίτη στον Κριό ο ερωτισμός ο ρομαντισμός η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητες σου θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα και στο ταίρι σου. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από όλα αυτά που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει μέχρι τώρα. Οι πλανήτες θα σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να απαλλαγείς από όλες αυτές τις καταστάσεις που μπορεί να σου χαλούσαν την ψυχολογική σου διάθεση και δεν περνούσες καλά με το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου τώρα με την εύνοια των πλανητών σε βεβαιώνω ότι θα βρεις το ταίρι που περίμενες εδώ και πολύ καιρό.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στα μέτρα σου και έχεις αρχίσει να υλοποιείς και τα σχέδια σου. Με τον Ερμή να σε ευνοεί μπορείς να κάνεις επαφές και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Θα δεις κάποια σχέδια που θέλεις να ξεκινήσεις να υλοποιείς να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα σου και την υπομονή σου ώστε να μπορέσεις να πάρεις την επιτυχία στα χέρια σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και πολλά θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα. Γραφειοκρατικά νομικά και φορολογικά θέματα μπορείς να τα κάνεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αυτό τον μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Από τις 2 που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αρχίζεις να βλέπεις πολλά πράγματα με άλλο μάτι. Όλα αυτά έρχεται και τα ενδυναμώνει και η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 17 στους Ιχθείς. Η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη και η πρόθεση σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου σε προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς με αυτά τα εφόδια που έχεις στα χέρια σου. Στις 23 του μήνα ο Ερμής θα έρθει στην ανάδρομη φορά του και θα φέρει μικρή ασυνεννοησία. Οι φιλικές παρέες η γλυκιά καθημερινότητα και το ευχάριστο περιβάλλον που θα βιώνεις καθημερινά θα σε ξεκουράζουν από τους έντονους ρυθμούς της ζωής σου που μερικές φορές σου φαίνονται αβάσταχτες.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έχεις περισσότερη δυναμικότητα με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα στην σχέση σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη και θα θέλεις να ξεδώσεις λίγο από το άγχος που περνάς στην καθημερινότητα σου. Και από τις 17 με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς τα πράγματα στην σχέση σου θα είναι πολύ καλά και θα έχεις καλή διάθεση να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου και η τόσο ρομαντική συμπεριφορά σου θα κάνουν τις στιγμές του ακόμη πιο ζεστές από ότι ήταν πριν που μέχρι τέλος του μήνα θα είστε και οι δύο πολύ καλά. Και αν ακόμη δεν έχεις διώξει την μοναξιά από κοντά σου οι πλανήτες αυτό τον μήνα σου δίνουν όλες τις δυνατότητες να το κάνεις. Σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα βρεις και το ταίρι που θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτό τον μήνα. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητα σου γεμάτη από επαφές. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με την εικόνα σου στην κοινωνία. Αυτές οι σκέψεις που κυοφορείς πλέον θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα μια και τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου είναι πολύ δυνατά και οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα έχουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αρπάξεις γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα ώστε να μειώσεις τα έξοδα που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά.

 ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Μάρτιος θα ξεκινήσει με ευχάριστες εξελίξεις και θα αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους που έχεις στις υποθέσεις που είναι προβληματικές μέχρι τώρα. Από τις 6 (που θα μπει ο Ερμής στον Κριό) ο προγραμματισμός η καλή επικοινωνία και η εγρήγορση που θα έχεις θα σε βοηθήσουν για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και να βάλεις πολλά πράγματα στην θέση τους. Το ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν βάλεις εσύ το χέρι σου σε μερικά πράγματα και δεν πεις την άποψη σου είναι σίγουρο ότι θα συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Στις 31 που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα έχεις μεγάλες δόσεις ενεργητικότητας και δυναμικότητας για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη της και οι διασκεδάσεις οι δημόσιες σχέσεις και οι καινούργιες γνωριμίες θα δίνουν και θα παίρνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και τον ρομαντισμό στην κορυφή τους. Από τις πρώτες μέρες του μήνα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πολύ όμορφα. Η Αφροδίτη από τις 7 που θα μπει στον Κριό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της δίνοντας σου ακόμη περισσότερο ερωτισμό σε σημείο που θα εκπλήξεις το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου. Μέχρι τέλος του μήνα πέρασε όμορφα με το ταίρι σου γιατί μαζί σου κανείς το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να πλήξει. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Η Αφροδίτη σου δίνει όλη την γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στα μέτρα σου και οι καταστάσεις αυτό τον μήνα θα είναι πολύ καλές. Προσπάθησε πριν κάνεις κάτι να το έχεις προγραμματίσει καλά και πριν μιλήσεις να το έχεις σκεφτεί και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Από τις 23 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος πρόσεξε τις επαφές σου και καινούργια ξεκινήματα που μπορεί να θέλεις να κάνεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που θα είναι καλές για την δουλειά σου. Τα οικονομικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα. Αυτό τον μήνα πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού και δεν θα ξέρεις πως τελικά έγινε αυτό. Από τις 11 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αυτός ο μήνας θα έχει πολλές και καλές εκπλήξεις για εσένα. Από τις πρώτες μέρες του μήνα(σε ευνοεί η Νέα Σελήνη στις 17 στους Ιχθείς) θα έχεις μεγάλη κοινωνικότητα και θα θέλεις να είσαι συνέχεια σε κίνηση. Δεν θα λες όχι σε καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό αφού θα κάνεις πολύ καλές γνωριμίες που στο μέλλον θα καταλάβεις την σημασία τους. Από τις 23 του μήνα που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομο φορά του θα έχεις κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές και εσύ θα μπορείς να κάνεις αυτά που πραγματικά σε ευχαριστούν.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης μέχρι τις 6 στους Ιχθείς η διάθεση σου θα είναι καλή και θα θέλεις να περνάει καλά το ταίρι σου μαζί σου. Και από τις 17 με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική. Θα σου δώσει πολύ δυναμικότητα ώστε να λύσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις καταπληκτικά στην σχέση σου και θα δίνεις πολύ χαρά στο ταίρι σου. Και αν ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά το σύμπαν αυτό τον μήνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να διώξεις την μοναξιά και να πάρεις αγκαλιά το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε αυτό τον μήνα στην δουλειά σου. Θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να κάνεις αυτά που θέλεις στην δουλειά σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ καλή και οι δημόσιες σχέσεις σου θα είναι σε καλά επίπεδα ώστε θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά θα σε απασχολήσουν όλο τον μήνα γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Φρόντισε τα τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Μάρτιος είναι μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο Ερμής από τις 7 στον Κριό μέχρι και τις 22 στην ορθή φορά του θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα και θα σε κάνει να έχεις διαύγεια για να λύσεις υποθέσεις που ήταν αρκετά δύσκολες από πριν. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η Αφροδίτη που στις 7 θα μπει στον Κριό. Έρχεται και η Νέα Σελήνη στις 17 που γίνεται στους Ιχθείς που σε ευνοεί. Λόγω ότι από τις 23 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος η επικοινωνία σου θα είναι λίγο δύσκολη για αυτό προσπάθησε να περάσεις τις ιδέες σου με καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα μην επαναπαυτείς καθόλου γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα την σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Από τις 7 του μήνα με την Αφροδίτη που θα μπει στον Κριό οι μέρες σου θα είναι πολύ ερωτικές και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του δείξεις τα αισθήματα που έχεις και πως βλέπεις την σχέση. Ο Ερμής θα σου δώσει την κατάλληλη επικοινωνία που θέλεις για το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να διασκεδάζεις περισσότερο και να κάνεις πράγματα που θα ευχαριστήσουν και τους δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι η Αφροδίτη και ο Ερμής θα σε ευνοήσουν να βρεις το έτερον ήμισυ που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε στην δουλειά σου αυτό τον μήνα. Ο Ερμής θα σε κάνει να έχεις μεγάλη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στην δουλειά σου. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Όπως κατάλαβες οι πλανήτες είναι με το μέρος σου γιαυτό δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα δεν θα πάνε άσχημα με την προϋπόθεση να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα. Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που σε αγχώνουν αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό του Μαρτίου είναι αρκετά καλό και θα σου φέρει και πολλές ευκαιρίες. Ο Ερμής από τις 6 στον Κριό θα σε ευνοήσει στην επικοινωνία και θα σε κάνει να βλέπεις τις καταστάσεις από την όμορφη πλευρά τους και οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολύ καλές. Από τις 18 που ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σου μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην σκέφτεσαι με παρορμητικότητα όπως κάνεις συνήθως. Αν πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εσένα και την ζωή σου φρόντισε να τις έχεις συζητήσει από πριν και με κάποιο άτομο δικό σου που εμπιστεύεσαι την συμβουλή του. Αν κινηθείς έτσι όπως σου λέω είναι σίγουρο ότι δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι η επικοινωνία με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή και θα βγει από μέσα σου όλη η γλυκύτητα που την έχεις καλά κρυμμένη για να μην την ποδοπατήσουν οι άλλοι.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την αρχή του μήνα τα πράγματα στην σχέση σου θα είναι καλά και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Και ειδικότερα από τις 6 που ο Ερμής θα μπει στον Κριό και στις 7 η Αφροδίτη στον Κριό τότε τα πράγματα θα μπορούν να γίνουν ιδανικά. Εκείνη την περίοδο θα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορεί να έχει γίνει και είναι σίγουρο ότι θα βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Η περίοδος προσφέρεται για διασκέδαση και πολλές ερωτικές στιγμές και αποδράσεις μαζί με το ταίρι σου που θα περνάς πολύ καλά. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθωθούν πολλά λάθη που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα στην σχέση σου. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά και δεν υπάρχει κάτι στην ζωή σου μην κάτσεις καθόλου. Βγες διασκέδασε και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ τρέξιμο για να προλάβεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν μέχρι τώρα. Από τις 8 θα έχεις άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Από εκείνη την περίοδο και μετά μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στις 23 που ο Ερμής θα έρθει στην ανάδρομη φορά του πρόσεξε τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και καλυτερεύουν. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Αυτό τον μήνα θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Από τις 8 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αυτός ο μήνας σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και κάποιες δοκιμασίες που δεν θα σου αρέσουν. Βέβαια οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις δοκιμασίες ίσως προέρχονται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του μήνα φαίνεται πως ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να τις αναλύσεις με τη λογική. Από τις 23 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης σου από την καθημερινότητα σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις όλες αυτές τις τακτικές γιατί το καλό πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις κάπως αλλιώς.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε αυτό τον μήνα να χαλαρώσεις λίγο από τις άλλες υποχρεώσεις και να αφεθείς σε αυτά που σου δίνει το ταίρι σου. Θα έχεις καλή επικοινωνία και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Όταν θέλεις μπορείς και κάνεις το άλλο άτομο ευτυχισμένο αλλά πρέπει να εξωτερικευτείς και λίγο περισσότερο για να καταλάβει και το ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Θα έχεις πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό και θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στην σχέση σου. Θα πρέπει να ξέρεις ότι οι ιδέες που έχεις είναι πολύ καλές και θα τις δεχτεί και το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου κάποιο ταίρι οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές του ώστε να πετύχεις τα σχέδια σου και να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Θα έχεις την καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε φέρνουν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Θα έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα και δυναμικότητα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την δουλειά σου και το μέλλον της και να φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία. Στα οικονομικά έχεις όλα τα εφόδια να μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για εσένα. Από τις 2 που γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο θα έχεις πολύ δυναμισμό και μεγάλη αισιοδοξία για να τελειώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Στις 17 του μήνα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα δεις να αλλάζουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Ο Ερμής από τις 23 θα είναι ανάδρομος και θα φέρει μερικές καθυστερήσεις. Έχεις βάλει πολλούς στόχους και αυτό τον μήνα θα αρχίσεις να τους υλοποιείς σιγά- σιγά. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν θα αρχίσεις να τα αλλάζεις και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Μέχρι τέλος του μήνα η δυναμικότητα σου και το ταλέντο σου θα μπορέσουν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία σου παρουσιαστεί και θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Και αυτό τον μήνα ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν. Η Αφροδίτη μέχρι τις 6 θα είναι στο ζώδιο σου και ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Στις 17 του μήνα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα έχεις πολύ καλή διάθεση και μέχρι τέλος του μήνα θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν ώστε να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να διασκεδάσεις να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου και να φτιάξεις πολλά πράγματα που μπορεί να σε φέρνουν πίσω στην σχέση σου. Οι ελεύθεροι αυτό το μήνα μπορείτε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην κάτσετε με τα χέρια σταυρωμένα γιατί το σύμπαν σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του.

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ευστροφία σου αλλά και οι δυναμικότητα σου ειδικότερα μέχρι τις 10 που θα είναι ο Άρης στο ζώδιο σου θα κυριαρχούν έντονα. Πολλές καταστάσεις που δεν σου άρεσαν στην εργασία σου τώρα μπορείς να τις αλλάξεις για να νιώσεις καλύτερα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έρθουν πάρα πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδα σου και τις περιττές αγορές γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Από τις 7 του μήνα μπορείς τα τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ώστε να αποφύγεις προβλήματα.

Πηγή: oroskopos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*