Τα ζώδια για τον Ιούνιο

Τα ζώδια για τον Ιούνιο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Από τις 13 του μήνα που ο Ερμής θα είναι στον Καρκίνο και στις 29 θα μπει στον Λέοντα οι συνθήκες θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου που θα είναι καθοριστικές ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με τον πολύ ωραίο τρόπο τον δικό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που την προηγούμενη περίοδο δεν μπορούσες. Θα αναθεωρήσεις αποφάσεις που είχες πάρει που μπορεί να ήταν και λάθος. Στις 28 που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα αρχίσεις να κινείσαι με τον κυριαρχικό και δυναμικό τρόπο τον δικό σου και ότι θέλεις θα το κερδίζεις με ευκολία. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα αλλά δεν μπορούσες να κάνεις κάτι να τις αλλάξεις γιατί θα τα έκανες χειρότερα τα πράγματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις τα αισθηματικά σου να αρχίσουν να καλυτερεύουν. Η Αφροδίτη από τις 14 που θα μπει στον Λέοντα θα σε ευνοήσει και θα ισορροπήσει πολύ την καθημερινότητα της σχέσης σου. Από τις 14 θα ξεχάσεις ότι έχει γίνει πριν και θα κάνεις καινούργια αρχή στην σχέση σου και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Με τον Ερμή στον Καρκίνο και μετά στον Λέοντα η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και η διάθεση σου ανεβασμένη. Ετοίμασε τις επόμενες ερωτικές νύχτες βγάλε τον ρομαντισμό σου και μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά εσύ και θα κάνεις ευτυχισμένο και το ταίρι σου. Αν η μοναξιά πια σου προκαλεί ανία μην κάθεσαι γιατί με την εύνοια της Αφροδίτης ήρθε ο καιρός για να βρεις το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να είσαι κοντά σε αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Το έχεις αρκετή ανάγκη γιατί την τελευταία περίοδο είχες κλειστεί αρκετά στον εαυτό σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα ύψη της και επιτέλους θα θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από άλλη οπτική γωνία πάντα για το καλό του εαυτού σου. Από τις 29(που θα μπει ο Ερμής στον Λέοντα)θα κάνεις την αυτογνωσία σου και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις γύρω σου. Μέχρι το τέλος του μήνα όλα αυτά που θα σχεδιάσεις θα τα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα θέλεις να έρθεις πιο κοντά του γιατί την τελευταία περίοδο από κάποια σκηνικά που είχαν γίνει σε είχαν στεναχωρήσει αρκετά. Τώρα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες ώστε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο με εσένα και το ταίρι σου γιατί έτσι μπορείς και κινείσαι καλύτερα. Οι πλανήτες είναι φιλικοί μαζί σου ξέχασε παλιές ιστορίες που έχουν στεναχωρήσει εσένα και το ταίρι σου και κάνε ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις. Τον ερωτισμό τον έχεις πάρα πολύ και με λίγο ρομαντισμό όλα θα είναι τέλεια και ιδανικά. Και μην ξεχνάς ότι η χαρά ο έρωτας η διασκέδαση και η ξεγνοιασιά πρέπει να έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι αυτό τον μήνα σε βεβαιώνω ότι το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αυτός ο μήνας που είναι η αρχή του καλοκαιριού θα είναι πολύ καλός. Θα μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και τις συναντήσεις σου χωρίς δυσκολίες και κολλήματα και επιτέλους θα μπορούν οι άλλοι να πιάσουν το τόσο γρήγορο μυαλό σου. Από τις 13 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν τέλος και θα έχεις πολλές ιδέες να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που καθυστερούν τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Οικογενειακά προβλήματα που είχες εδώ και πολύ καιρό αυτό τον μήνα θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και τόσο καλή διάθεση να αλλάξεις όλα αυτά που μέχρι σήμερα μπορεί να στάθηκαν εμπόδιο στον δρόμο σου που δεν θα μπορεί να σε σταματήσει κανένας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα έρθεις περισσότερο κοντά του και θα του εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Το μυαλό σου είναι τόσο καλό και θα οδηγήσεις την σχέση σου στα μονοπάτια του έρωτα και της στοργής. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις παλιές ιστορίες που κάθε τόσο αναμασάς και στεναχωριέσαι. Θα δεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου να είναι σε τέλεια κατάσταση. Και εσύ που κάθεσαι μέσα στο σπίτι και είσαι χωρίς ταίρι σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε τόσο καλά που θα νιώσεις πολύ έντονα και όμορφα αυτό τον μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός. Από τις 13 που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου θα μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και τις συναντήσεις σου χωρίς δυσκολίες και κολλήματα και επιτέλους θα μπορούν οι άλλοι να πιάσουν το τόσο γρήγορο μυαλό σου. Οικογενειακά προβλήματα που είχες εδώ και πολύ καιρό αυτό τον μήνα θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Από τις 28 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν τέλος και θα έχεις πολλές ιδέες να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που καθυστερούν τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και τόσο καλή διάθεση να αλλάξεις όλα αυτά που μέχρι σήμερα μπορεί να στάθηκαν εμπόδιο στον δρόμο σου που δεν θα μπορεί να σε σταματήσει κανένας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με τον Ερμή από τις 13 στο ζώδιο σου να σε ευνοεί θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα έρθεις περισσότερο κοντά του και θα του εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Το μυαλό σου είναι τόσο καλό και θα οδηγήσεις την σχέση σου στα μονοπάτια του έρωτα και της στοργής. Από τις 28 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις παλιές ιστορίες που κάθε τόσο αναμασάς και στεναχωριέσαι. Θα δεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου να είναι σε τέλεια κατάσταση. Και εσύ που κάθεσαι μέσα στο σπίτι και είσαι χωρίς ταίρι σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε τόσο καλά που θα νιώσεις πολύ έντονα και όμορφα αυτό τον μήνα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα η επικοινωνία σου αλλά και τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει, τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Μέρα με την μέρα θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περίμενες. Από τις 13 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Από τις 29 που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου θέματα που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματα σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Όλα στην σχέση σου αν το θέλεις πραγματικά εσύ θα μπορούν να γίνουν τέλεια. Με την Αφροδίτη που θα μπει στις 14 στο ζώδιο σου να σε ευνοεί θα έχεις πολύ καλή διάθεση με πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα με το ταίρι σου εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου και θα δεις τα όνειρα σου να γίνονται πραγματικότητα. Μέχρι τέλος του μήνα το σύμπαν προμελέτησε να έρθουν τόσο καλά τα πράγματα ώστε να νιώσεις και εσύ την ψυχική ηρεμία που την είχες χάσει τόσο καιρό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι με το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό του μήνα μην κάθεσαι καθόλου. Αν κινηθείς ανάλογα σε βεβαιώνω ότι θα βρεις το ταίρι που ονειρευόσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα η επικοινωνία σου αλλά και τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Μέρα με την μέρα θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Από τις 13 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θέματα που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περίμενες. Στο τέλος του μήνα φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματα σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτό τον μήνα. Από τις αρχές του μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις κάτω από άλλη οπτική γωνία και θα έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε πολλά θέματα που μέχρι σήμερα είχες άρνηση. Στις 13 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορείς να οργανώσεις κάποιο ταξίδι που θα περάσεις πολύ καλά. Βγάλε τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό σου στη επιφάνεια και δείξε στο ταίρι σου ότι θέλεις να είσαι δίπλα του και να περνάς καλά. Είναι σίγουρο ότι θα λάβεις τα ίδια αισθήματα και θα βγει μια πολύ καλή χημεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα βάλεις στο μυαλό σου όλα τα όμορφα πράγματα και θέλεις να τα υλοποιήσεις θα περάσεις τέλεια. Αν πάλι δεν έχεις διαθέσιμο κάποιο ταίρι τότε ήρθε η ώρα να πάρει τέλος η μοναξιά σου. Σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα έχεις μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία και κανένας δεν θα μπορεί να σου πει όχι σε ότι ζητήσεις. Στις 13 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο θα μπορείς πλέον να χαλαρώσεις θα είναι πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου και θα έχεις τόσο δυναμισμό και ενεργητικότητα που θα νομίζεις ότι θα μπορέσεις να σηκώσεις όλη την γη με τα χέρια σου. Από τις 28(που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω) θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και θα έχεις καλή διάθεση τόσο πολύ που οι φίλοι δεν θα ξεκολλάνε από το σπίτι σου. Θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν την σειρά τους και θα μπορείς πια να κάνεις τα σχέδια σου που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου που από τα τόσα τρεχάματα που έχεις δεν πρόλαβες να μιλήσεις με το ταίρι σου. Τώρα βέβαια δεν θα μπορέσεις να κάνεις διαφορετικά θέλεις δεν θέλεις θα δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον στην σχέση σου και στο ταίρι σου. Όλο αυτό έρχεται και τα ενδυναμώνει παραπάνω και η Πανσέληνος στις 28 στον Αιγόκερω που θα κάνει την διάθεση σου τόσο καλή που κάθε στιγμή και ώρα θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Η ερωτική σου διάθεση αλλά και η γοητεία σου θα ακτινοβολεί στους πάντες και το πέρασμα σου θα είναι πολύ επεισοδιακό. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις μοναδικές ευκαιρίες να κάνεις όλα αυτά που ήθελες εδώ και καιρό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν σε βεβαιώνω ότι κάτι πολύ καλό θα έρθει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα αρχίσουν να φαίνονται οι πρώτες ακτίνες επιτυχίας που θα έχεις στην ζωή σου. Θα έχεις αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και σιγουριά για το δρόμο που θέλεις να τραβήξεις από εδώ και πέρα. Ότι έχεις σκεφτεί να κάνεις μέχρι τώρα θα μπορείς να το πετύχεις με απόλυτη επιτυχία. Θα σου ανοίξουν καινούργιοι ορίζοντες με καινούργιες δραστηριότητες. Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει μέχρι σήμερα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Από τις 29 που ο Ερμής θα μπει στον Λέοντα θα πάρει τέλος ότι σε άγχωνε και σε προβλημάτιζε γιατί τώρα αρχίζει μια καινούργια περίοδος που θα είναι αρκετά ευχάριστη. Όπως κατάλαβες προβλέπεται ένας υπέροχος μήνας και μέχρι το τέλος του θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από την εξέλιξη των καταστάσεων.

Αισθηματικές προβλέψεις

Από τις αρχές του μήνα πολλές προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου θα αρχίσουν να στρώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 13 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στον Καρκίνο μπαίνεις σε μια καινούργια περίοδο για τα αισθηματικά σου που όλα θα τα βλέπεις τέλεια. Από τις 14 που η Αφροδίτη θα μπει στον Λέοντα ποιος σε πιάνει. Ντύσου και στολίσου και περίμενε να δεις τις εξελίξεις. Θα είναι τόσο κολλημένο το ταίρι σου επάνω σου που δεν θα μπορείς να κουνηθείς λεπτό. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένουν εκρηκτικές νύχτες γεμάτες έρωτα και πάθος που θα τις ανταποδίδεις στο ταίρι σου με τέτοιο τρόπο που θα παραμιλάει. Εσύ που έχεις μοναξιά δεν πιστεύω να θέλεις να περάσεις σε αυτή την κατάσταση και αυτό τον μήνα; Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις την ιδανική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα μιλήσεις με δικά σου άτομα για να μπορέσεις να τελειώνεις διάφορα θέματα που έχεις βαρεθεί πια και να τα σκέφτεσαι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Στις 13 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ότι μπορεί να ήταν σε στασιμότητα θα μπει σε καλή σειρά. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά αν διώξεις την προσωπική ένταση που έχεις και βάλεις πολύ προγραμματισμό. Από τις 29 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Λέοντα σε προειδοποιεί ότι πρέπει να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις όσο πρέπει. Θα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές για να νιώσεις εσύ καλά ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αυτόν τον μήνα θα γίνουν πολλά στην σχέση σου. Και όλα αυτά βέβαια θα προέρχονται από εσένα που θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις όλες τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Θα πάρεις και τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης που στις 14 θα μπει στον Λέοντα που θα έχεις τόσο πάθος για αυτά που θέλεις να πετύχεις που ποιος θα μπορέσει να σου πει όχι. Αποφάσισες ότι θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εσύ στην σχέση σου έτσι και θα γίνει. Θα βγάλεις το μικρό παιδί από μέσα σου και μέχρι τέλος του μήνα θα περιβάλλεις το ταίρι σου με στοργή και αγάπη. Από την 29 του μήνα που ο Ερμής θα είναι στον Λέοντα θα μπεις σε ένα κυκεώνα συζητήσεων με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι αυτό τον μήνα που η Αφροδίτη σε ευνοεί η γοητεία σου θα είναι αυξημένη και δεν θα αργήσει να έρθει και η καινούργια γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτος εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα που δεν θα πιστεύεις από τις εξελίξεις έτσι όπως θα έρθουν. Από τις 13 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο θα είσαι δίπλα στην οικογένεια σου γιατί τον τελευταίο καιρό σε έχουν πολύ ανάγκη. Έχουν κάποια προβλήματα που μόνο εσύ είσαι το κατάλληλο άτομο που θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις. Από τις 28(που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου) θα έχεις περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητα σου αλλά θα βλέπεις τις διάφορες καταστάσεις γύρω σου με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι τις έβλεπες πριν. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι θα έχεις βάλει πολλά θέματα στην σειρά τους και θα έχεις δίπλα σου άτομα που θα σε κάνουν να περνάς πολύ όμορφα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα έρθεις πολύ κοντά στο ταίρι σου και θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Μπορείς να ζητήσεις αυτά που θέλεις από το ταίρι σου και να ξέρεις ότι θα πάρεις και με το παραπάνω. Θα δεις να γίνονται πολύ καλές αλλαγές στην σχέση σου. Για το ερωτικό πάθος δεν το συζητώ το είχες το έχεις και όσο θα περνάνε οι μέρες οι ερωτικές σου νύχτες σου θα γίνονται τέλειες από την ενεργητικότητα σου και την ευχαρίστηση που θα έχεις εσύ και το ταίρι σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα κάνεις τόσα πολλά ωραία πράγματα στο ταίρι σου που θα ξεχάσει ακόμη και το όνομα του. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Είσαι από τα ζώδια που έχουν καλή επικοινωνία με τον περίγυρό τους αλλά αυτό τον μήνα όλοι θα κρέμονται από τα χείλια σου. Θα έχεις τόσο καλές ιδέες που για άλλη μία φορά θα αποδεικνύεις ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο δεν θα λείψουν. Πριν πάρεις κάποιες αποφάσεις σκέψου πολύ καλά από πριν. Σε καταστάσεις που δεν προχωρούσαν θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Θα θέλεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στην οικογένεια σου και να πάρεις αποφάσεις για το καλό όλων. Ο Ερμής στις 29 θα μπει στον Λέοντα και σε ευνοεί αρκετά. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τόσες ευκαιρίες να φτιάξεις τα πάντα τέλεια και ιδανικά που δεν θα το πιστεύεις ούτε και εσύ.

Αισθηματικές προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για θέματα που σε αφορούν στην σχέση σου και σε απομακρύνουν από κοντά του. Η Αφροδίτη που στις 14 θα μπει στον Λέοντα σε ευνοεί και το πάθος και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Τώρα τι κάνεις; Βγάζεις τα αισθήματα σου προς τα έξω – κάνεις τις προτάσεις στο ταίρι σου – το παρασύρεις στα μονοπάτια του έρωτα και του ρομαντισμού – του προτείνεις να κάνετε καινούργια πράγματα γιατί το δικό σου το μυαλό είναι τόσο εύστροφο που δεν πιάνεται και ξεχνάς ότι μπορεί να σε είχε στεναχωρήσει πριν. Σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου και όλα θα είναι ιδανικά. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά η Αφροδίτη σε ευνοεί και ήρθε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Και μετά από ένα τρικυμιώδη και καθόλου αδιάφορο προηγούμενο μήνα αυτός ο μήνας σου επιφυλάσσει πολλά καλά αλλά και απρόοπτα που πάλι θα λες ότι οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Η μυστική λέξη του μήνα για να πάνε όλα καλά είναι καλός προγραμματισμός. Προβλήματα οικογενειακά που μπορεί να είχες αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Στις 13 που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ αυξημένη. Από τις αρχές του μήνα θα έχεις πολύ πάθος για ότι κάνεις που όλα γύρω σου θα σου φαίνονται τόσο λίγα που δεν θα σε χωράει ο τόπος. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε μια συνεχή κίνηση χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονεμένο. Και πολλά θέματα που σε έκαναν και είχες απομακρυνθεί από πολύ κόσμο θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα πάει πολύ καλά και θα δεις ότι πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα να ξεχάσεις καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου. Θα έχεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου στα ύψη. Θα έχεις τις ευκαιρίες να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου και να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένει αρκετή διασκέδαση κοντινά ταξιδάκια και πολύ τρυφερότητα. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι ιδανικά και εσύ σε πολύ καλές φόρμες. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ονειρεύεσαι κάνε λίγο υπομονή και η περίοδος δεν θα αργήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Πηγή: oroskopos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*