Συνεχίζει το «μαύρο» στον ANT1 – Δεν βγήκε στον αέρα το μεσημεριανό δελτίο

Συνεχίζει το "μαύρο" στον ANT1 - Δεν βγήκε στον αέρα το μεσημεριανό δελτίο

Μετά από τρεις συνεχόμενες μέρες χωρίς δελτία ειδήσεων, σήμερα Δευτέρα, έγινε γνωστό πως ο ΑΝΤ1 θα έκανε προσπάθεια να βγάλει το κεντρικό δελτίο στον αέρα. Οι δημοσιογράφοι του σταθμού ενημερώθηκαν εγκαίρως ότι εργάζονται σήμερα κανονικά.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η ΕΤΙΤΑ (Ένωση τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής) έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 6 το πρωί της Τρίτης 4 Αυγούστου. Οι συνδικαλιστικές ενώσεις, με διαδοχικές απεργιακές κινητοποιήσεις, αντιδρούν στο νέο κύμα απολύσεων που ανακοινώθηκε, αλλά και στο επόμενο που πιθανολογείται να γίνει αυτές τις μέρες.

Το μεσημεριανό δελτίο του καναλιού που προβάλλεται στις 13:00, τελικά, δεν βγήκε ούτε σήμερα στον αέρα. Για τέταρτη μέρα ο ενημερωτικός τομέας του ΑΝΤ1 παραμένει σε μαύρο φόντο. Κάνεις δεν γνωρίζει ακόμα, αν θα καταφέρει το κανάλι να εκπέμψει το βραδινό κεντρικό δελτίο.

Το επόμενο διάστημα, μέχρι τις 10 Αυγούστου, είναι κρίσιμο καθώς αναμένονται και νέες απολύσεις που μπορεί να ξεπερνούν στο σύνολό τους τους 50 εργαζόμενους. Το μαζικό κύμα απολύσεων στο κανάλι ενισχύει τα σενάρια που θέλουν τον ΑΝΤ1 να καταθέτει πρόταση για ψυχαγωγικό σταθμό, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει ανάγκη τόσο μεγάλο αριθμό εργαζομένων, όσους απαιτεί ένας τηλεοπτικός σταθμός που έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.

Πηγή: thestival.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*