«Σφαγή» στον Δήμο Θεσσαλονίκης για τα 19.250€ της χριστουγεννιάτικης συναυλίας των Onirama

«Σφαγή» στον Δήμο Θεσσαλονίκης για τα 19.250€ της χριστουγεννιάτικης συναυλίας των OniramaΛίγο ακόμα και θα έβγαιναν τα μαχαίρια στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης!

Αφορμή για να οξυνθούν τα πνεύματα δεν στάθηκε η έγκριση κάποιας δαπάνης, όπως, για παράδειγμα, για την επισκευή των πεζοδρομίων της πόλης, αλλά οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Η έντονη διαφωνία που προέκυψε στο συμβούλιο στάθηκε, μάλιστα, αφορμή για να αποκαλυφθεί το ποσό της αμοιβής του συγκροτήματος Onirama, το οποίο είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει στη γιορτή.

Όπως αποκάλυψε ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας, για μία και μόνο συναυλία ο δήμος θα πληρώσει 19.250 ευρώ στο δημοφιλές συγκρότημα, σύμφωνα με την Espresso! Κι αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, τη στιγμή που ο Δήμος Λάρισας για τις περσινές εκδηλώσεις είχε δώσει 8.000 ευρώ λιγότερα!

Νωρίτερα, υπέρ των χριστουγεννιάτικων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και τον εορταστικό διάκοσμο της πόλης, που παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, είχαν ψηφίσει οι 19 δημοτικοί σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης, «κατά» είχαν ψηφίσει 16 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ενώ τρεις είχαν ψηφίσει λευκό, με αποτέλεσμα τη λύση να κληθεί να δώσει η πρόεδρος του συμβουλίου Καλυψώ Γούλα. Με τη δική της, διπλή ψήφο το θέμα εγκρίθηκε οριακά.

Πηγή: thousandnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*