Παραδίδεται στο FBI στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ!

Παραδίδεται στο FBI στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ!– Τρίζει η καρέκλα του Ντόναλντ Τραμπ – Στα χέρια του FBI ένας από τους ανθρώπους που τον εξέλεξαν πρόεδρο των ΗΠΑ – Ο Πολ Μάναφορτ ήταν επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας

Αρχή του τέλους για τον Ντόναλντ Τραμπ; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Λευκό Οίκο δεν αισθάνονται σήμερα τόσο καλά.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Πολ Μάναφορτ, πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, παραδίδεται στις ομοσπονδιακές αρχές ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη φερόμενη ρωσική ανάμιξη στην προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Την είδηση μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο CNN και η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενα μη κατονομαζόμενες πηγές.

Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, στις κατηγορίες σε βάρος του Μάναφορτ περιλαμβάνεται αυτή της φορολογικής απάτης.

Οι New York Times, επικαλούμενοι πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση, αναφέρουν πως ο πρώην συνεργάτης του Μάναφορτ στις επιχειρήσεις, ο Ρικ Γκέιτς, κλήθηκε επίσης να παραδοθεί στις αμερικανικές αρχές.

Ο Μάναφορτ εθεάθη να αναχωρεί από το σπίτι του νωρίς σήμερα το πρωί, δήλωσε στο Ρόιτερς αυτόπτης μάρτυρας, αλλά δεν ήταν σαφές πού πηγαίνει.

Ωστόσο, πριν από λίγο το Ρόιτερς μετέδωσε πως ο Μάναφορτ έφθασε στο γραφείο του FBI στην Ουάσινγκτον.

Το Γαλλικό Πρακτορείο σημειώνει πως πρόκειται για τις πρώτες απαγγελίες κατηγοριών στο πλαίσιο της έρευνας για ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2016.

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*