Είναι αυτή η 6χρονη το νέο πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου; Το ίντερνετ διχάζεται για πολλούς λόγους

Είναι αυτή η 6χρονη το νέο πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου; Το ίντερνετ διχάζεται για πολλούς λόγουςΕίναι αυτή η 6χρονη το νέο πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου; Το ίντερνετ διχάζεται για πολλούς λόγους

Ενα εξάχρονο κορίτσι από τη Ρωσία, η Anastasiya Knyazeva, θεωρείται το πιο όμορφο του κόσμου με μισό εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram.H ομορφιά αυτού του κοριτσού με τα καταγάλανα μάτια έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του διαδικτύου. Είναι όμως μόλις 6 ετών και ήδη εκπροσωπείται από το πρακτορείο President Kids Management.

Η μητέρα της, Anna, την έβαλε από νωρίς στο χώρο του μόντελινγκ και στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύονται φωτογραφίες της από επαγγελματικές φωτογραφίσεις της.

Tα πράγματα όμως δεν είναι όσο ρόδινα και αθώα μπορεί να φαίνονται. Το 6χρονο κοριτσάκι έχει διχάσει το Internet καθώς πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν την αντίθεση και ανησυχία τους όχι μόνο για την υπέρμετρη έκθεση ενός μόλις εξάχρονου παιδιού στα social media, αλλά και όσον αφορά το concept των φωτογραφίσεων τα οποία πιθανότατα απευθύνονται σε κορίτσια μεγαλύτερης ηλικίας.

Κάποιοι μάλιστα επικρίνουν την μητέρα καθώς σχολιάζουν πως εκμεταλλεύεται την ομορφιά της κόρης της για να κερδίσει χρήματα.

 

Πηγή: thousandnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*