Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδιαΕΒΔΟΜΑΔΑ 31/10/2016 – 6/11/2016

ΚΡΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα στις 3 Νοεμβρίου θα φέρει αυτοπεποίθηση και ηρεμία, θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά όσα σας προκαλούν ανασφάλεια και μπορεί να βελτιώσετε τη σχέση με τον σύζυγο ή με συναδέλφους. Ένας έρωτας με άτομο από μακριά θα σας ενθουσιάσει στις 5 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού, ευχάριστες ειδήσεις από ένα αγαπημένο πρόσωπο θα σας ανακουφίσουν και ίσως κάνετε μια εκδρομή με το ταίρι σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν με το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα την 1η Νοεμβρίου, θα βλέπετε μόνο τη θετική πλευρά της ζωής και θα είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Προσέξτε να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες γιατί ίσως διαψευστείτε, μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις και εν ανάγκη ζητήστε τη γνώμη ειδικών.

ΤΑΥΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όμορφα ξεκινά ο Νοέμβριος με το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα που τονίζει τη ρομαντική σας πλευρά και θα σας φέρει πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο. Ακόμα κι αν νιώθετε ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σας θα πάρετε διαβεβαιώσεις που φτάνουν για να ηρεμήσετε και μαζί θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι θα χαρείτε με την αγάπη που θα σας δείξουν οι φίλοι σας και αρκετοί θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Επισκεφτείτε τον νομικό σας σύμβουλο ή συζητήστε με τους συνεργάτες σας ό,τι σας απασχολεί με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα στις 3 Νοεμβρίου, θα έχετε ηρεμία, διαύγεια και θα καταφέρετε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Θα διορθώσετε παλιά λάθη σε ένα οικονομικό θέμα στις 5 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού γιατί θα επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας ή θα κάνετε μια νέα συνεργασία, πρέπει όμως να αποφασίζετε με ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 3 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα ευνοούνται κυρίως θέματα δουλειάς, όμως θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, θα συζητήσετε για αυτά που σας απασχολούν με έμπιστα άτομα και θα προγραμματίσετε τη ζωή σας. Νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας με αναπάντεχο τρόπο στις 5 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού, μπορεί να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα και μια φιλική σχέση θα αποκτήσει ερωτικό ενδιαφέρον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Την 1η Νοεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα ασχοληθείτε πολύ με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, θα είστε κεφάτοι, δημιουργικοί αλλά περισσότερο θα ασχολείστε με τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών σας παρά με τα πρακτικά ζητήματα που μάλλον σας κουράζουν. Μπορεί να έχετε μια πολλά υποσχόμενη πρόταση για δουλειά ή για μια συνεργασία, αλλά επειδή πολλά θα ακούσετε σήμερα, κρατήστε μικρό καλάθι.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Σήμερα θα αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να κάνει όνειρα, να ερωτευτεί και να χαλαρώσει χωρίς να σκέφτεστε δυσάρεστα πράγματα. Μια ρομαντική χειρονομία του συντρόφου σας θα αποκαλύψει τα συναισθήματά του και δεν θα χάσετε την ευκαιρία να αποκομίσετε υποσχέσεις για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε, θα ανοίξετε την καρδιά σας σε φίλους και δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξιδάκι αναψυχής με φίλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν συνεργάζεστε με τον σύντροφό σας θα λύσετε αρκετά ζητήματα στις 3 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα, γενικά θα είστε γεμάτοι ενέργεια, δημιουργικοί και θα συμπαραστέκεστε στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Ξαφνικές προτάσεις για συνεργασία ή για αλλαγή θέσης στη δουλειά θα σας προβληματίσουν ευχάριστα στις 5 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού, θα είστε ανυπόμονοι, τολμηροί και γεμάτοι ενθουσιασμό.

ΛΕΟΝΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα την 1η Νοεμβρίου θα σας κάνει πιο ανεκτικούς στις εντάσεις με μέλη της οικογένειας γιατί θα δίνετε περισσότερη σημασία στη θαλπωρή που απολαμβάνετε κοντά τους. Δεν θα πάψουν να σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα ή περιουσιακές εκκρεμότητες, όμως θα έχετε αρκετή αισιοδοξία και θα αφήσετε κατά μέρος τις έννοιες για να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας και με ανθρώπους που αγαπάτε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα βάλετε σε τάξη επαγγελματικές εκκρεμότητες και πρακτικά ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας στις 3 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα, μπορεί να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, θα κανονίσετε μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία. Με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 5 ευχάριστες αλλαγές θα προκύψουν στον ερωτικό τομέα και μάλλον θα ενδώσετε σε ένα έντονο φλερτ ή θα ερωτευτείτε ξανά τον μόνιμο δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι επικοινωνίες την 1η Νοεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα είναι τρυφερές, άμεσες και θα έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Θα πάρετε κάποια ευχάριστη είδηση από τον σύντροφό σας ή θα διαπιστώσετε πως η σχέση σας βελτιώνεται και θα νιώσετε ικανοποιημένοι, θα συμφιλιωθείτε με κάποιον που είχατε τσακωθεί, μπορεί να πάτε μια εκδρομή, θα είστε φιλικοί, ευχάριστοι και θα γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Φίλοι θα σας βοηθήσουν να κλείσετε μια καλή συμφωνία ή θα διαλύσετε μια παρεξήγηση στις 3 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα, θα έχετε τον έλεγχο στα πάντα και επίσης είναι πιθανά τα φλερτ στον εργασιακό χώρο. Θα αποκομίσετε κέρδη από μια περιουσιακή διαμάχη ή από αξιοποίηση ενός ακινήτου στις 5 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού, θα δεχτείτε αναπάντεχη βοήθεια από την οικογένεια ή από τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα βάλετε πολλά πράγματα στη θέση τους στις 3 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα, θα συζητήσετε με αγαπημένα άτομα και θα απαλλαγείτε από ανασφάλεια και εμμονές, ενώ παράλληλα θα φροντίσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Στις 5 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα πάρετε ευχάριστες αποφάσεις με τον σύντροφό σας για το μέλλον της σχέσης σας ή θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μάλλον θα παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας την 1η Νοεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα γιατί θα είστε χαλαροί, λίγο τεμπέληδες και δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε. Θα επιδιώξετε να πάρετε άδεια από τη δουλειά για να κάνετε βόλτα με τους φίλους σας ή για να πάτε για ψώνια. Προσέξτε τα έξοδά σας, η λογική δεν λειτουργεί σήμερα και μπορεί να αγοράσετε πράγματα που δεν σας χρειάζονται ή θα ξοδέψετε πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα την 1η Νοεμβρίου θα είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ακόμα κι όσοι αντιμετωπίζετε αρκετά προβλήματα. Θα προσπαθείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας στον σύντροφο και στα παιδιά σας, δεν θα τους χαλάτε χατίρι και θα κανονίσετε να κάνετε κάτι όμορφο μαζί. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγεί σωστά, οι ερωτικές σχέσεις θα απογειωθούν και τα περισσότερα φλερτ θα καταλήξουν σε ρομαντικές σχέσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σπουδές, ταξίδια και οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα στις 3 Νοεμβρίου, θα έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, τα σχέδιά σας θα είναι ρεαλιστικά και θα τα πραγματοποιήσετε με τη βοήθεια κάποιων φίλων. Τα κέρδη σας θα αυξηθούν με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 5, θα καλύψετε υποχρεώσεις και θα κάνετε επικερδείς συναλλαγές, κάποιοι θα έχετε πρόταση για δουλειά ή για συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν σας ταλαιπωρούσε μια δυσάρεστη ανάμνηση θα βρείτε τη δύναμη στις 3 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα να σκεφτείτε πιο καθαρά και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, ενώ θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις για οικονομικά θέματα. Στις 5 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα είστε εξωστρεφείς, χαρούμενοι, ανυπόμονοι, νέες σχέσεις θα σας απογειώσουν αλλά και οι μόνιμοι δεσμοί θα αναθερμανθούν, έστω για λίγο καιρό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα την 1η Νοεμβρίου θα παραμερίσετε τις ανασφάλειες, δεν θα αφήσετε παλιές δυσάρεστες εμπειρίες να χαλάσουν το κέφι σας και θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σας, αν και πιο πολύ θα σας αρέσει να σκέφτεστε τι θα κάνετε και όχι να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας. Αν θέλετε να μετακομίσετε ή να κάνετε μια αγοραπωλησία εξετάστε κάθε λεπτομέρεια των συμφωνιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Νέες ευχάριστες γνωριμίες θα φέρει το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα την 1η Νοεμβρίου, θα διαθέσετε αρκετό χρόνο στους φίλους, στα αδέλφια και στον σύντροφό σας, θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας και θα περιποιείστε αυτούς που αγαπάτε. Θα δείχνετε κατανόηση στα προβλήματα των άλλων, ίσως επισκεφτείτε συγγενείς που νοσταλγήσατε, οι στόχοι σας θα είναι φιλόδοξοι και θα επωφεληθείτε από τους κοντινούς σας ανθρώπους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα προβάλετε τη δουλειά σας και θα αποκομίσετε οφέλη με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα στις 3 Νοεμβρίου, η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, θα συζητήσετε για δουλειές με άτομα που σας εκτιμούν και ίσως κλείσετε κάποια συμφωνία. Ίσως σκεφτείτε να μετακομίσετε ξαφνικά στις 5 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού για να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο ζωής σας, θα ανακαινίσετε τον χώρο σας ή θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μάλλον θα παραμελήσετε τον σύντροφό σας ή θα τον κάνετε να βαρεθεί στις 3 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα γιατί θα μιλάτε συνέχεια για τις ιδέες σας ή θα δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που πρέπει να εξετάσετε άμεσα. Με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα εμφανιστούν αναπάντεχα αγαπημένοι φίλοι που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας, θα κάνετε νέους φίλους και θα σας πολιορκήσουν επίμονα θαυμαστές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα την 1η Νοεμβρίου θα έχετε πολλές ιδέες για να προωθήσετε την καριέρα σας και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Θα είστε δημιουργικοί, διαισθητικοί, δεν θα υπάρχουν όρια στις φιλοδοξίες σας, οι σχέσεις με άτομα στη δουλειά θα είναι πολύ καλές, η γοητεία σας θα έχει θετικό αντίκτυπο και θα υπάρξουν φλερτ στον επαγγελματικό χώρο που θα σας φτιάξουν το κέφι και ίσως έχουν καλή έκβαση.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα κάνετε πραγματικά αλλά και φανταστικά ταξίδια την 1η Νοεμβρίου με το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, θα σας απασχολεί η επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων και η μόρφωσή σας αλλά θα σας ενδιαφέρει περισσότερο η κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών και επιθυμιών. Θα είστε αισιόδοξοι για την πορεία σας, θα ζητήσετε τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεστε και θα καταστρώσετε τα σχέδιά σας για ένα καλύτερο μέλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όσοι συνεργάζεστε με άτομα από το εξωτερικό θα κλείσετε μια επικερδή συμφωνία στις 3 Νοεμβρίου με το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα, θα ενημερωθείτε για σπουδές ή σεμινάρια και θα ζητήσετε τη γνώμη φίλων πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Στις 5 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα σας προτείνουν μια νέα θέση εργασίας, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν χάρη σε κάποια απρόσμενα έσοδα ή θα αναδείξετε ένα από τα ταλέντα σας.

 

Πηγή: zwdiakos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*