ΕΣΘ: Ανοιχτά καταστήματα τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ

ΕΣΘ: Ανοιχτά καταστήματα τις δύο Κυριακές της ΔΕΘΑνακοίνωση με την οποία προτείνει στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής το Δήμου Θεσσαλονίκης να παραμείνουν ανοιχτά τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ 11 & 18 Σεπτεμβρίου 2016, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση του ο Ε.Σ.Θ χαρακτηρίζει ευκαιρία για τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις που εκπροσωπεί, τη διεξαγωγή της ΔΕΘ , ενώ καλεί τα καταστήματα να διοργανώσουν πάρτυ τιμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη η 81η ΔΕΘ, ένας θεσμός άρρηκτα δεμένος με την ιστορία της πόλης, το κορυφαίο γεγονός για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη γιορτάζει και αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς της Θεσσαλονίκης, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τιμήσει το μεγαλύτερο εμπορικό και οικονομικό γεγονός-ορόσημο για την πόλη μας, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΘ, 11 & 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Αποτελεί την ευκαιρία για τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις που εκπροσωπεί ο Σύλλογός μας, να δώσουν, τόσο στους επισκέπτες όσο και στους κατοίκους αυτής της πόλης, τη δυνατότητα να επωφεληθούν, ψωνίζοντας με τις καλύτερες τιμές αυτές τις δύο μέρες.

ΚΑΛΟΥΜΕ τα καταστήματα να διοργανώσουν ΠΑΡΤΥ ΤΙΜΩΝ!!!

δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας και ζωντάνιας στην Αγορά μας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι η λειτουργία των καταστημάτων κατά τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ, αφορά μόνο την περιοχή του ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σύμφωνα με την ΓΑΝ ΜΕΘ οικ.1897/24-10-2013 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και θα πρέπει να πληρούν τις εξής ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

α. να έχουν συνολική επιφάνεια εμβαδού, όπως αυτό αναγράφεται στο λογαριασμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι διακόσια πενήντα (250) τετραγωνικά μέτρα,

β. να μην ανήκουν υπό οποιαδήποτε νομική σχέση σε αλυσίδα καταστημάτων, εξαιρουμένων των περιπτώσεων συμβάσεων δικαιόχρησης (franchise)

γ. να μην λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (shops−in−a−shop) και να μην βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα («outlet»), εμπορικά κέντρα ή εκπτωτικά χωριά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΘ 11 & 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016:

11:00 – 18:00»

Πηγή: thestival.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*