Έρχονται οι Helexpo Sales – Εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα την περίοδο της ΔΕΘ

Έρχονται οι Helexpo Sales - Εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα την περίοδο της ΔΕΘΗ Διεθνής Έκθεση είναι γιορτή για την πόλη και ο εμπορικός κόσμος συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή με τον δικό του τρόπο.

Σε μια προσπάθεια να τονώσει την εμπορική κίνηση κατά το δεκαήμερο που θα διαρκέσει η Έκθεση (9-17 Σεπτεμβρίου), ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει στα μέλη του να προχωρήσουν σε εκπτώσεις και ειδικές τιμές προς τους καταναλωτές. Τιμώντας το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός της χώρας, ο Σύλλογος αποφάσισε να κάνει χρήση της δυνατότητας που του δίνει ο νόμος που αυξάνει την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων από τις 20 στις 30 ημέρες και τις δέκα αυτές ημέρες να τις διαθέσει στο διάστημα λειτουργίας της έκθεσης.

Η περίοδος θα ονομαστεί Helexpo Sales και όσα μαγαζιά το επιθυμούν θα προχωρούν σε μειώσεις τιμών σε όσους θελήσουν να κάνουν τα ψώνια τους στο κέντρο και τις γειτονιές.

Επίσης, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά και τις δύο Κυριακές 10 και 17 Σεπτεμβρίου για τους επισκέπτες που θα έρθουν στην πόλη από το εξωτερικό ή από άλλα μέρη της Ελλάδας, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας 11.00-18.00.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

«Με βάση το νέο Νόμο 4446/22-12-2016 άρθρο 114 επεκτείνονται τα 10ήμερα των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων σε τριάντα (30) ημέρες από είκοσι (20) ημέρες που ήταν πριν.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποφάσισε και πρότεινε να οριστεί ως 3ο δεκαήμερο ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, η περίοδος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, γεγονός που αποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Βάσει της υπ’αριθ.πρωτ.  29/21-3-2017 απόφασης της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κας Παρασκευής Πατουλίδου  ορίζεται,  πλέον, ως ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, για τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας, το χρονικό διάστημα από την ημέρα έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έως και την ημέρα λήξης της.

“HELEXPO SALES” Ένας νέος θεσμός ξεκινά για την Αγορά της Θεσσαλονίκης.

Φέτος, οι εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης μπορούν να διενεργήσουν εκπτώσεις από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, θεωρώντας ότι  η  προσέλευση  χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας, κατά την περίοδο της Δ.Ε.Θ., αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία για την Αγορά της Θεσσαλονίκης, σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να αυξήσει την κατανάλωση και τον τζίρο των επιχειρήσεων, ΚΑΛΕΙ όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να  συμμετέχουν στις “HELEXPO SALES”, έναν νέο θεσμό για την Αγορά της πόλης μας,   παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες  εκπτώσεις και ό,τι άλλο επιθυμούν στους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία, φέτος, τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς μας, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι φέτος είναι η 82η Δ.Ε.Θ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τα καταστήματα να εκμεταλλευθούν το νούμερο 82 στις φετινές εκπτώσεις. Π.χ. προσφέρουμε 82 προϊόντα με έκπτωση, 82% έκπτωση σε ένα συγκεκριμένο προϊόν κ.λ.π.

Έρχονται οι Helexpo Sales – Εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα την περίοδο της ΔΕΘ

Πηγή: thestival.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*