Έρχεται το νέο «μεγάλο» iPad 12 ιντσών

Έρχεται το νέο "μεγάλο" iPad 12 ιντσών

Τα μηχαννολογικά σχέδια του νέου, μεγάλου iPad της Apple έφερε στην επιφάνεια το περιοδικό Mac Fan 

Θα παρουσιαστεί την Άνοιξη του 2015

Σύμφωνα με πληροφορίες και σχέδια που δημοσίευσε το Ιαπωνικό περιοδικό Mac Fan, τα οποία έφερε στην επιφάνεια το σάιτ Mac Rumors, η Apple ετοιμάζεται να ξεκινήσει την παραγωγή του νέου της, μεγαλύτερου μεγέθους iPad με οθόνη 12,2 ιντσών, το οποίο θα φέρει την ονομασία «iPad Pro» ή «iPad Air Plus».

Όπως ανέφεραν προηγούμενες φήμες, το επερχόμεο iPad επρόκειτο να είχε οθόνη 12,9 ιντσών, πράγμα που διαψεύδει το σημερινό δημοσίευμα, ενώ παράλληλα αποκαλύτπει ότι η νέα ναυαρχόδα των tablets της Apple θα είναι εξοπλισμένη με νέο επεξργαστή Α9, αλλά και με στερεοφωνικά ηχεία στο επάνω μέρος της συσκευής.

Παράλληλα με το iPad Air Plus ή Pro, όπως θα ονομάζεται, η Apple ετοιμάζεται να ανανεώσει και την σειρά των iPad Mini, που απογοήτευσαν κοινό και κριτικούς κατά την τελευταία παρουσίασή τους τον Οκτώβρη.

Το λανσάρισμα του νέου, μεγαλύτερου και ισχυρότερου iPad, αναμένεται την Άνοιξη του 2015, αφού σύμφωνα με το ρεπορταζ, η Apple μάχεται προς το παρόν να αντεπεξέλθει στην αμείωτη ζήτηση των νέων της iPhone 6 και 6 Plus, ρίχνοντας όλη την προσπάθειά της στην κατασκευή περισσότερων συσκευών.

 

Πηγή: lifo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*