Δύο συλλήψεις για την απόδραση της Σταμάτη- Βρέθηκε γράμμα στο κρεβάτι της

Δύο συλλήψεις για την απόδραση της Σταμάτη- Βρέθηκε γράμμα στο κρεβάτι της Βίκυς Σταμάτη

 

Κατηγορούνται για την απελευθέρωση κρατουμένου

Συνελήφθησαν δύο από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που φρουρούσαν τη Βίκυ Σταμάτη, κατά την ώρα της απόδρασής της.Συγκεκριμένα, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής οδηγήθηκαν οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη της  Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη το τελευταίο διάστημα με ψυχολογικά προβλήματα.Οι φρουροί συνελήφθησαν με την κατηγορία απελευθέρωσης κρατουμένου και το αδίκημα είναι αυταπάγγελτο.

Νωρίτερα η εισαγγελέας Εφετών Αθήνας είχε παρέμβει ζητώντας τη διενέργεια έρευνας για τις συνθήκες της απόδρασης της κρατούμενης από το νοσοκομείο.

 

«Η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της»

Ένα γράμμα αφημένο στο δωμάτιο της Βίκυς Σταμάτη βρήκαν οι άνδρες της αστυνομίας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, στο γράμμα που άφησε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πριν δραπετεύσει από το Δρομοκαΐτειο, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της».Φόβους για την τύχη της Βίκυς Σταμάτη εκφράζουν η μητέρα της και οι δικηγόροι της.

Η κ. Γιωργία Σταμάτη μιλώντας στο Mega αποκάλυψε ότι η κ. Σταμάτη μίλησε με το παιδί της χθες το βράδυ, αλλά δεν του είπε κάτι σχετικά με την απόδρασή της.

Σημείωσε ότι ήταν απελπισμένη και πρόσθεσε: «Την παρακαλώ να γυρίσει εκεί που ήταν. Μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν το νομίζω», σημείωσε.

«Ανησυχώ για τη ζωή της, ήταν απελπισμένη» τόνισε.

Έκκληση στη Βίκυ Σταμάτη να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο έκαναν τόσο Αλέξης Κούγιας όσο και ο Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας αρχικά, χθες μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της τον πήρε τηλέφωνο και του είπε «κάτι χειρότερο» από μια πιθανή απόδραση.

Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης εξέφρασε μάλιστα τον φόβο της ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της. Μάλιστα στο τηλέφωνο του είπε ότι θα βρει ένα γράμμα στο δωμάτιο της.

Πηγή: newsbeast.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*