Χωρίς Σούπερ Λιγκ αυτό το σαββατοκύριακο, αντιδρά η Nova – Σήμερα ανακοινώνεται η νέα ΚΕΔ

Χωρίς Σούπερ Λιγκ αυτό το σαββατοκύριακο, αντιδρά η Nova - Σήμερα ανακοινώνεται η νέα ΚΕΔΠαρότι τις τελευταίες μέρες υπήρχε η αισιοδοξία ότι θα διεξαχθεί κανονικά η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ αυτό το σαββατοκύριακο, κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα ΚΕΔ, με φαβορί τον κ.Ψυχομάνη που είναι η πρόταση της “Επιτροπής Εξομάλυνσης”, μετά την παραίτηση Τσαχειλίδη – Μπίκα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος να οριστούν διαιτητές και ούτε η πρόθεση των περισσότερων ομάδων να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους και να μπουν ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Αντιδρά η Nova

Η Nova αναμένεται να αντιδράσει σθεναρά και να επιβάλλει νέα πρόστιμα, τα οποία αφορούν τόσο την αναβολή των 2 πρώτων αγωνιστικών της Σούπερ Λιγκ, όσο και την αναστολή του πρωταθλήματος, η οποία θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου και επίσημα σήμερα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Live Sport”, το συνδρομητικό κανάλι θα ενεργοποιήσει ακόμη μία ρήτρα ύψους 2,8 εκ. ευρώ και το ποσό θα φτάσει συνολικά τα 6,8 εκ.!

Aυτό σημαίνει πως η κάθε ομάδα θα χάσει 425.000 ευρώ, που για τις μικρομεσαίες ομάδες της Λίγκας είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό για τον προϋπολογισμό τους.

Πηγή: thestival.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*