Άσχημα τα νέα για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Άσχημα τα νέα για την Τατιάνα Στεφανίδου!

 

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της νέας εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου -που φέτος βρέθηκε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη- δεν έφεραν μόνο γκρίνια στο κανάλι, αλλά και ένα σερί αλλαγών που μάλλον δεν είναι προς όφελος της παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα, η πρώτη αλλαγή αφορά μείωση της εκπομπής της Τατιάνας κατά ένα τέταρτο ενώ αυξάνεται σε διάρκεια η εκπομπή Φ+Μ.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτό είναι ένα εναλλακτικό σχέδιο του καναλιού που θέλει να μειώσει όσο μπορεί τις απώλειες σε νούμερα τηλεθέασης της AGB , ενώ άλλοι θέλουν τη ίδια την Τατιάνα να απαιτεί την μείωση της εκπομπής.
Το επόμενο δυσοίωνο σενάριο θέλει τους υπευθύνους του καναλιού δυσαρεστημένους και από την απόδοση της εκπομπής, αλλά και από τα σενάρια που ακούστηκαν για μετεγγραφή της Τατιάνας στο Έψιλον και μάλιστα λέγεται πώς δόθηκε τελεσίγραφο ως τα Χριστούγεννα για βελτίωση της τηλεθέασης, αλλιώς…

Το σενάριο να διακοπεί η εκπομπή της Τατιάνας μας φαίνεται υπερβολικό και ακραίο καθώς το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει συνεχώς και η Τατιάνα σαν έμπειρη παρουσιάστρια είναι ικανή να τα ανατρέψει όλα προς όφελός της. Το χει ξανακάνει στο παρελθόν άλλωστε!

Πηγή: queen.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*