«Αποχαιρετά» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λαπαβίτσας

"Αποχαιρετά" τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λαπαβίτσας

«Δεν πρόκειται να είμαι υποψήφιος σε μνημονιακό κόμμα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μνημονιακό κόμμα» λέει ο Κ. Λαπαβίτσας και αποχαιρετά με αυτόν τον τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο Βηματοδότης.

«Είναι μεγάλο σφάλμα όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει αντιμνημονιακή παράταξη. Βεβαίως και υπάρχει και σε αυτήν εντάσσομαι. Και είναι επίσης μεγάλο λάθος όσοι πιστεύουν ότι ο πιο συνετός δρόμος στην πολιτική είναι αυτός του Μνημονίου. Αυτός ο δρόμος κατέστρεψε τους πολίτες» λέει ο κ. Λαπαβίτσας, τον οποίο μέχρι πρότινος ο Γιάνης Βαρουφάκης κατηγορούσε ότι έχτισε πολιτική καριέρα πάνω στη δραχμή.

Ο σούπερ αριστερός καθηγητής, όπως τον αποκαλούν, αποκαλύπτει ότι τις προσεχείς ημέρες ετοιμάζονται κείμενα και πολιτικές πλατφόρμες για τη νέα αντιμνημονιακή παράταξη, η οποία θα είναι έτοιμη και θα εμφανιστεί προς τα έξω ως ένα ευρύ λαϊκό μέτωπο που θα δηλώσει την παρουσία του μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.

Παρά ταύτα, σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα ο βουλευτής Ημαθίας δεν υποβάλλει τώρα την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν παραδίδει την έδρα ως μια μορφή αντίστασης προς το Μνημόνιο και με τη λογική ότι «άλλοι έπρεπε να παραιτηθούν που τίναξαν τα πάντα στον αέρα τους τελευταίους επτά μήνες» ρίχνοντας ευθεία βολή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: thestival.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*