Ανοίγει το MEGA! – Ποιες παρουσιάστριες «παίζουν» για την πρωινή ζώνη;

Ανοίγει το MEGA! - Ποιες παρουσιάστριες ''παίζουν'' για την πρωινή ζώνη;Φαίνεται πως ο δρόμος για την επαναλειτουργία του Mega άνοιξε. Οι κύριοι μέτοχοι του σταθμού έχουν προφορική συμφωνία με τις τράπεζες η οποία θα αποτυπωθεί και γραπτώς τις επόμενες ημέρες. Οι πληροφορίες μου λένε πως βρέθηκε η χρυσή τομή και οι τράπεζες μετρίασαν τις απαιτήσεις που είχαν προς τους μετόχους.

Έτσι το Mega θα είναι στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες πιθανότατα μέσω μιας νέας εταιρίας. Ήδη έχουν αρχίσει και ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Καθώς τα πρώτα προγράμματα που θα ξεκινήσουν στον σταθμό θα είναι ο ενημερωτικός τομέας με δελτία ειδήσεων και πρωινή ενημερωτική εκπομπή αλλά και η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Δύο είναι αυτή τη στιγμή τα επικρατέστερα ονόματα για να αναλάβουν την πρωινή ψυχαγωγία των τηλεθεατών του Mega.

H Σάσα Σταμάτη σε θέση κεντρικής πλέον παρουσιάστριας και με πάνελ να την πλαισιώνει αλλά και η Τζένη Μπαλατσινού που είχε παραδοσιακά πολύ καλές σχέσεις με το Μεγάλο Κανάλι τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει βέβαια και ένα ακόμη σενάριο: Η Σάσα να πάρει το πρωινό και η Τζένη να έναι μεσημεριανό lifestyle μαγκαζίνο το οποίο θα είναι εξ’ ολοκλήρου χορηγημένο.

Από ‘κει και πέρα ριάλιτι και νέες ελληνικές σειρές δεν αναμένονται. Τους πρώτους μήνες ο σταθμός θα βασιστεί στις επαναλήψεις παλαιότερων σειρών που τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο στους πίνακες τηλεθέασης και ενδεχομένως δύο νέες τούρκικες σειρές.

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*