4 μυστικά για αψεγάδιαστο μακιγιάζ όταν βιάζεσαι

4 μυστικά για αψεγάδιαστο μακιγιάζ όταν βιάζεσαι

 

Είσαι στο αμάξι στον δρόμο για την δουλειά, περιμένεις στην στάση του λεωφορείου και μέσα σε όλα δεν πρόλαβες να βαφτείς. Δεν υπάρχει λόγος άγχους! Διάβασε παρακάτω πως θα πετύχεις τέλειο μακιγιάζ όταν βιάζεσαι!

Gloss up: το λιπ-γκλος σου είναι το εργαλείο του μακιγιάζ σου που έχει την ιδιότητα να σε κάνει να λάμπεις στη στιγμή! Άπλωσε μια στρώση στα χείλη σου είτε πάν από ο κραγιόν σου ή απλά σε αμακιγιάριστα χείλη και θα τους δώσεις και όγκο μαζί. Να ξέρεις πως το λιπ-γκλος στο κάτω χείλος κάνει τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη.

Tι πιο εύκολο από το να απλώσεις σου βλέφαρο σου το άι-λάινερ σου; Εξάλλου μετά από τόσα χρόνια είσαι εκπαιδευμένη! Πρόσεξε μόνο αν το κάνεις στο φανάρι γιατί μπορεί να σου «φύγει» λίγο η γραμμή από την πορεία της και να έχεις ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα. Διάλεξε ένα αι-λάινερ σε μολύβι που είναι πιο σταθερό και όχι σε υγρή μορφή για το αυτοκίνητο και τράβηξε αργά και σταθερά μια λεπτή γραμμή στο επάνω βλέφαρο.

Κονσίλερ: σε «φωτίζει» στη στιγμή αρκεί να μην το παρακάνεις και απλώσεις μεγάλη ποσότητα και το αποτέλεσμα δείχνει πολύ λάθος. Αν φοράς μέικ-απ τότε άπλωσε μικρή ποσότητα στα σημεία που το έχουν ανάγκη «πάνω» από το μέικ-απ σου αλλά φρόντισε να μην υπάρχει μεγάλη απόκλιση στο χρώμα έτσι ώστε να μην έχεις διχρωμίες. Αν πάλι δεν θέλεις να φορέσεις κονσίλερ διάλεξε μια απαλή πούδρα για ένα πιο ματ τελείωμα.

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά με δυο πινελιές του ρουζ σου αλλάζεις τελείως λουκ. Φρόντισε μόνο να έχει καλό φωτισμό όταν θα το απλώσεις και να βλέπεις πολύ καλά για να αποφύγεις υπερβολές. Γενικά ένα μόνο «πέρασμα» είναι αρκετό για να δώσεις ροδαλή όψη στα μάγουλα σου!

 

Πηγή: womenonly.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*