«10η Εντολή»: Κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και μπλοκάρουν τη σειρά

«10η Εντολή»: Κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και μπλοκάρουν τη σειρά

Συγγενείς μόλις ενημερώθηκαν ότι η σειρά «10 εντολή» θα ασχοληθεί με τη δολοφονία της 24χρονης δασκάλας Αδαμαντίας Καρκαλή

που αποκεφαλίστηκε από τον σύζυγό της Αθανάσιο Αρβανίτη στις 4 Αυγούστου 2008 στη Σαντορίνη, ζήτησαν να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου.

Οι συγγενείς αναφέρουν τα εξής:

«Το γεγονός αυτό είναι πολύ πρόσφατο για μας και η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο έχει καταλυτικό αντίκτυπο στην ψυχοσυναισθηματική μας ακεραιότητα. Θα μας «τελειώσει» κυριολεκτικά. Δηλαδή: Η θέα της τεμαχισμένης σορού της Αδαμαντίας, με την κεφαλή εις χείρας του δράστη και άλλοτε πεταμένη στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού οχήματος με το οποίο ο στυγερός δολοφόνος κλέβοντας από την αστυνομία επιχείρησε να διαφύγει.

Στο σχετικό site του σταθμού Άλφα απεικονίζεται σε δύο σκηνές ο δράστης με την κεφαλή της Αδαμαντίας στο χέρι του πλησίον του προαναφερθέντος περιπολικού της αστυνομίας. Ηδη συνεπώς ηθική βλάβη έχουμε υποστεί από την θέα της εικόνας αυτής αλλά και από τη δημοσιοποίησή της ενώπιον πλήθους θεατών.

Ομοίως τα ασφαλιστικά μας μέτρα στρέφονται και κατά του Πάνου Κοκκινόπουλου εμπνευστή της σειράς και των σκηνών αυτών, ιδιοκτήτη της εταιρίας Frenzy Films Production που με σχετική σύμβαση παραχώρησε την φωτοκόπια της αποτρόπαιης ταινίας στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα».

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε: «Οι αναρτήσεις κατέβηκαν πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενώ οι αντίδικοι αρνήθηκαν ότι έχουν τη συγκεκριμένη υπόθεση στη λίστα των εγκλημάτων που πρόκειται να προβάλουν. Παρ’ όλα αυτά και παρά τις διαβεβαιώσεις, ευελπιστούμε στη δικαίωση της οικογένειας».

Στις 24 Φεβρουαρίου, η υπόθεση συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το οποίο αναμένεται να εκδώσει την απόφαση.

 

«10η Εντολή»: Κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και μπλοκάρουν τη σειρά

Πηγή: gossip-tv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*