«100 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλονίκης, 100 χρόνια αθλητισμός»- Βράβευση των αθλητών Θεσσαλονίκης

Η καρδιά του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης χτυπάει στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 27 Απριλίου στις 7 μ.μ, σε μία εκδήλωση που θα βραβευτούν όλοι οι σύλλογοι και οι αθλητές που στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση (1912-2012) δόξασαν την πόλη με τις επιτυχίες τους.

"100 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλονίκης, 100 χρόνια αθλητισμός"- Βράβευση των αθλητών Θεσσαλονίκης

 

«100 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλονίκης, 100 χρόνια αθλητισμός» γιορτάζονται στο πρόσωπο όλων των αθλητών σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα, με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις.

Από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής θα παρελάσουν όλοι οι Ολυμπιονίκες, οι Παραολυμπιονίκες, οι Σύλλογοι με διακρίσεις και φυσικά οι αθλητές όλων των ατομικών αθλημάτων με Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια μετάλλια σε ένα τρίωρο ζωντανό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί από την ΕΤ1 σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και της Φωτεινής Γεωργαντά.

Όσοι βρεθούν στο Μέγαρο, αλλά και οι τηλεθεατές της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα flash back της αθλητικής ιστορικής αναδρομής της Θεσσαλονίκης, μέσα από τους ίδιους τους μεγάλους πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν και τίμησαν με την προσπάθειά τους όχι μόνο την Θεσσαλονίκη αλλά και την Ελλάδα διεθνώς.

Όλες αυτές οι διακρίσεις αλλά και τα σημαντικότερα γεγονότα στον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης έχουν καταγραφεί σε ένα επετειακό Λεύκωμα που έχει εκδοθεί από το Υφυπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού με την χορηγία της ΟΠΑΠ ΑΕ.

 

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*