Χρύσα Ρώπα: Είναι φοιτήτρια στη Σορβόννη και συγκατοικεί με τον γιο της! Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Λαζόπουλο!

Ποιο βιβλιοπωλείο και ποια οικονομικά προβλήματα; Η Χρύσα Ρώπα όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα που την οδήγησαν αναγκαστικά στην απόφαση να φύγει για το Παρίσι αλλά περνάει υπέροχες στιγμές στη γαλλική πρωτεύουσα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Χρύσα Ρώπα: Είναι φοιτήτρια στη Σορβόννη και συγκατοικεί με τον γιο της! Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Λαζόπουλο!

 

Σύμφωνα με τη Real, ο μόνος λόγος που έκανε την ηθοποιό να φύγει στο Παρίσι ήταν η ανάγκη της να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια υποκριτικής στη Σορβόννη. Άλλωστε στη γαλλική πρωτεύουσα σπουδάζει και ο γιος της Κωνσταντίνος και έτσι ήταν πιο εύκολη η απόφασή της να φύγει για εκεί. Όσο για τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, ποτέ δεν υπήρξε καλύτερα καθώς οι δύο ηθοποιοί και φίλοι βρέθηκαν προ ημερών στο Παρίσι και μάλιστα η Χρύσα Ρώπα τίμησε με την παρουσία της τον αγαπημένο της Λάκη καθώς ήταν στο πλευρό του στην avant premiere της ταινίας «Τίμα τη μητέρα σου και τη μητέρα σου» στην οποία συμμετέχει μαζί με Γάλλους ηθοποιούς αλλά και τον μεγάλο Ντέμη Ρούσσο ο οποίος κρατά στην ταινία έναν ρόλο έκπληξη, αυτόν του παπά ενός νησιού. Η Χρύσα Ρώπα μάλιστα πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο στη συγκεκριμένη εκδήλωση, δίνοντας τέλος στις φήμες που τους ήθελαν στα μαχαίρια!

Πηγή: gossip-tv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*