Φάκελλο για το Euro 2020 καταθέτει η Αθήνα

Η διεξαγωγή του θα γίνει σε 13 πόλεις της Ευρώπης

Φάκελλο για το Euro 2020 καταθέτει η Αθήνα

 

Το απόγευμα της Παρασκευής η UEFA αποφάσισε οριστικά τη διεξαγωγή του Euro 2020 σε 13 πόλεις της Ευρώπης.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής τόνισε με την ευκαιρία ότι θα κατατεθεί φάκελος για να έρθει η γιορτή και στην Ελλάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σκέφτεται ότι θα ήταν ευκαιρία για την Ελλάδα να γίνει μέρος της γιορτής.

Σε συνεργασία με τον υφυπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, η ΕΠΟ θα καταθέσει φάκελο για να διεκδικήσει τη συμμετοχή της Αθήνας και του ΟΑΚΑ στο Euro του 2020.

«Είναι ευκαιρία και το έχουμε δηλώσει από την αρχή. Το έχουμε συζητήσει και με τον κύριο Ιωαννίδη, ο οποίος είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι χρειαστεί όταν χρειαστεί για να καταθέσουμε φάκελο. Αναμένουμε ολοκληρωμένες οδηγίες για να είμαστε έτοιμοι κι εμείς να διεκδικήσουμε να είναι η Αθήνα μια από τις πόλεις η οποία θα αναλάβει να πάρει μέρος σε αυτή τη γιορτή», τόνισε ο Γιώργος Σαρρής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ διευκρίνισε ότι «το μόνο γήπεδο στην Ελλάδα που μπορεί να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση είναι το ΟΑΚΑ», οπότε, όταν μιλάμε για συμμετοχή της Αθήνας στο Euro 2020, μιλάμε μόνο για το συγκεκριμένο στάδιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*