«Τρώγαμε τις εισφορές με τον Μπούκουρα σε ταβέρνες»

"Τρώγαμε τις εισφορές με τον Μπούκουρα σε ταβέρνες"

 

Συγκλονίζει η νέα μαρτυρία από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής το οποίο αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τη δράση του ακροδεξιού κόμματος.

Πρόκειται για το πρόσωπο, το οποίο ο βουλευτής Στ.Μπούκουρας κατονόμασε ως έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες , πράγμα που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

Όπως υποστηρίζει ο 28χρονος, αποφάσισε να αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή  γιατί δεν ανεχόταν άλλο τις ύβρεις του βουλευτή και τα στρατιωτικά παραγγέλματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, μετά την αποχώρηση, τον απείλησαν ότι «θα του φέρουν τον Γιάννη Λαγό να του σπάσει τα μούτρα» .

Για τον Π.Μ η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε «σαν ένα μεγάλο μαγαζί». Όπως λέει οι νέοι υποστηρικτές έπρεπε να πληρώσουν την συνδρομή των 20 ευρώ και να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα έγραφαν εάν και που είχαν υπηρετήσει στο Στρατό, τα ονόματα των συγγενών τους, τα τηλέφωνά τους και ότι ήταν υποχρεωμένοι να υπακούουν στις εντολές του Αρχηγού. «Παίρναμε τις εισφορές των 20 ευρώ και τις τρώγαμε μαζί με τον Μπούκουρα σε ταβέρνες» λέει.

Όπως αποκαλύπτει, όταν ερχόταν η ώρα της «κοινωνικής πολιτικής» οι διανομές φαγητού γίνονταν στη Νεμέα και στην ευρύτερη περιοχή με δωρεές, όχι με μέρος των βουλευτικών αποζημιώσεων, όπως διατεινόταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Ο πιο φτωχός μάζευε από τη γειτονιά λάδια και μακαρόνια και μετά τα μοιράζαμε στο όνομα της Χρυσής Αυγής. Τα χρήματα του κόμματος δεν πηγαίνουν στα συσσίτια. Και το νοίκι των γραφείων πληρωνόταν από μέλη» ισχυρίζεται.

Ο πρώην χρυσαυγίτης αποκαλύπτει το πώς δρούσε η οργάνωση στην περιοχή της Κορινθίας ενώ σημειώνει ότι γίνονταν επιθέσεις με την ανοχή της Αστυνομίας.

 

 

πηγή : star.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*