Τραγικό τέλος βρήκε 42χρονη στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα

Τραγικό τέλος βρήκε 42χρονη στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα

 


Τραγικό τέλος βρήκε σήμερα τα ξημερώματα μία 42χρονη που κινούνταν στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του κόμβου Επταπυργίου στο ρεύμα προς ανατολικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05.30. Διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 59χρονος παρέσυρε την άτυχη γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο, αφού κατά την σύγκρουση εκτινάχθηκε στον αέρα και διαμελίστηκε.
Ο οδηγός σταμάτησε σοκαρισμένος και κάλεσε την άμεση δράση και ασθενοφόρο. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας και διέκοψαν από τις 6:30 – 8:30 την κυκλοφορία στο ρεύμα Ανατολικά από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης ως τον κόμβο Επταπυργίου, προκειμένου να περισυλλέξουν τα μέλη της άτυχης γυναίκας.

Εν τω μεταξύ όσον αφορά το περιστατικό, την άτυχη γυναίκα είχε αφήσει λίγο νωρίτερα ο σύζυγος της στο σημείο για πάει στη δουλειά της.  Λίγο αργότερα ο σύζυγος της άκουσε το συμβάν από ραδιοφωνικό σταθμό, επικοινώνησε με το εργοστάσιο αλλά ενημερώθηκε ότι η σύζυγος του δεν είχε πάει. Επέστρεψε στο σημείο και ζήτησε πληροφορίες από τους τροχονόμους, οι οποίοι δεν είχαν ακόμη εικόνα. Έδωσε την περιγραφή της γυναίκας του και από τα ρούχα της οι αστυνομικοί κατέληξαν στην αναγνώριση.

 

Πηγή: thousandnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*