«Τρέχουν» να προλάβουν

Την τελευταία στιγμή ενδέχεται να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ

«Τρέχουν» να προλάβουν

 

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ μετά την τελευταία εμφάνιση της ομάδας στην ήττα από την Ξάνθη μέσα στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αλλάξουν το κλίμα με μεταγραφές της τελευταίας ώρας, αφού οι υπό δοκιμή Σουβόροφ και Κάστελεν δεν έχουν πείσει πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν ότι χρειάζεται να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού και εκείνη του τερματοφύλακα.

Έχουν απομείνει μόλις τρεις μέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και οι ιθύνοντες του συλλόγου δείχνουν αποφασισμένοι να «φορτσάρουν» για να ενισχυθεί τουλάχιστον η μεσοεπιθετική γραμμή.

Οι συζητήσεις για κάποιους ποδοσφαιριστές είναι δεδομένες, οι προτάσεις από μάνατζερ είναι πολλές, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση παίκτη εγνωσμένης αξίας.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τηρούν σιγήν ιχθύος και η αγωνία των οπαδών είναι μεγάλη. Πάντως, η SportDay γράφει ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή για άμεση ενίσχυση σε λογικά οικονομικά πλαίσια, όμως δεν έχει βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση.

Πηγή: sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*