Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/2;

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 8/1

Ο Ποσειδώνας αγαπά τις περιστροφές, τα προσχήματα και τα κόλπα και ως μετρ του σασπένς φροντίζει σήμερα να επικρατεί αγωνιώδη αβεβαιότητα στην αισθηματική ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Είναι η ημέρα των συμβιβασμών και της αρμονικής συνύπαρξης με τους άλλους, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Σίγουρα θα γίνετε πιο δραστήριοι μέσω κάποιας συνεργασίας ή σχέσης που σας έχει ταλαιπωρήσει κάπως αλλά τώρα έχετε κάνει πίσω και δέχεστε τα πράγματα ως έχουν με στόχο να στηρίξετε τις καταστάσεις που είναι γύρω σας. Αρκετά έχετε αδρανήσει για αυτό καλό είναι να κάνετε και κάποιες κινήσεις που θα σας φέρουν και πάλι στην πρώτη γραμμή. Η σχέση με έναν Ζυγό θα εξελιχτεί περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ζωή σας είναι πολύ πιο εύκολη τον τελευταίο καιρό. Παρόλο που έχετε τον Κρόνο απέναντί σας και σας θυμίζει κάποιες δύσκολες καταστάσεις γιατί εκεί χρειάζεται να υπερβείτε τον εαυτό σας και να κάνετε τα δικά σας προσωπικά σχέδια. Καλό είναι να γεμίσετε με αγάπη την καρδιά σας και να συγχωρήσετε ακόμα και τον ίδιον σας τον εαυτό. Η σχέση με έναν Ζυγό περνάει από σκαμπανεβάσματα κυρίως από την πλευρά του αλλά αν υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές η σχέση αυτή μπορεί να γίνει ιδανική. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε οικονομική και ερωτική ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας όπου θα δοκιμάσετε να βγείτε και πάλι έξω από το καβούκι σας. Για αυτό μην αφήνετε να σας παρασέρνουν συναισθηματικά κάποια άτομα ή πέσετε στην σκέψη της αυτολύπησης και του αυτοοικτιρμού, δηλαδή ότι είστε άτυχοι και μόνοι. Θα διαπιστώσετε τουλάχιστον για σήμερα το αντίθετο και από αυτό εσείς θα πατήσετε γερά στα πόδια σας και θα κάνετε μεγαλύτερες προσεγγίσεις ακόμα και σε άτομα που στο παρελθόν είχατε διαφωνήσει. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα φέρει δίπλα σας ένα άτομο που θα είναι πολύ άνετο και ανοικτοί στην επικοινωνία μαζί σας. Η τέχνη και η δημιουργικότητα μέσα από συνεργασίες θα σας δώσει νέους ορίζοντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τόλμη και η αποφασιστικότητα σήμερα, εάν δεν είναι συνδυασμένες με τη λογική, ίσως δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επαγγελματικά, πολλά άτομα ποντάρουν σε εσάς και εσείς με τη σειρά σας δεν θέλετε να τους απογοητεύσετε. Ο ψυχικός σας κόσμος ίσως δεχτεί ένα μήνυμα από πρόσωπο του παρελθόντος και αναστατωθεί. Οι γεννημένοι του 1967, θα αλλάξετε κατοικία.

ΛΕΩΝ
Η επαφή και γενικά οι όμορφες συζητήσεις θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα και τις δύσκολες στιγμές. Η καλή επικοινωνία με ένα συγγενικό σας πρόσωπο και κυρίως με ένα αδελφό σας θα σας ικανοποιήσει γιατί θα βρείτε μια ισορροπία την οποία όμως πρέπει να την κρατήσετε. Ένα ταξιδάκι και γενικά η γνώση πάνω σε θέματα τέχνης ή οτιδήποτε άλλο θα σας δώσουν μια έξτρα εξειδίκευση κυρίως σε εσάς που θέλετε να μεγαλώσετε την επαγγελματική σας δυνατότητα και να έχετε μεγαλύτερες απολαβές σε οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επαφή και γενικά οι όμορφες συζητήσεις θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα και τις δύσκολες στιγμές. Η καλή επικοινωνία με ένα συγγενικό σας πρόσωπο και κυρίως με ένα αδελφό σας θα σας ικανοποιήσει γιατί θα βρείτε μια ισορροπία την οποία όμως πρέπει να την κρατήσετε. Ένα ταξιδάκι και γενικά η γνώση πάνω σε θέματα τέχνης ή οτιδήποτε άλλο θα σας δώσουν μια έξτρα εξειδίκευση κυρίως σε εσάς που θέλετε να μεγαλώσετε την επαγγελματική σας δυνατότητα και να έχετε μεγαλύτερες απολαβές σε οικονομικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
Νιώθετε ότι είστε πιο κοντά στον εαυτό σας για αυτό θα απελευθερωθείτε κάνοντας κινήσεις που θα αποδεικνύουν ότι είστε καλά και δεν θα έχετε ανάγκη την στήριξη των άλλων. Η διάθεσή σας για απελευθέρωση και κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σηματοδοτήσει από την πλευρά σας κινήσεις κάπως παράτολμες και εκκεντρικές. Ίσως να βγάλετε μια αλήθεια προς τα έξω και κυρίως αν σχετίζετε με Παρθένο ή Ιχθύ θα το κάνετε με μεγαλύτερη ευκολία γιατί νιώθετε πίεση η οποία χρειάζεται να εξομαλυνθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γίνεστε πιο κοινωνικοί και είστε γενικά πιο ανάλαφροι και πιο αεράτοι. Ανοίγματα με φίλους και ομάδες. Η μυστικότητα που θα κρατήσετε για μια συγκεκριμένη σχέση μπορεί τελικά να μην παραμείνει και πολύ γιατί ίσως να μαθευτεί η αλήθεια ξαφνικά, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Κριό. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα γίνετε πάρα πολύ ρομαντικοί και ερωτικοί για αυτό θα αφεθείτε σε αυτό το συναίσθημα γιατί σας κάνει καλό και σας θεραπεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια επαγγελματική συμφωνία θα είναι πολύ καλή για σας και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο γιατί θα σας έρθουν και κάποια χρήματα από αυτό. Αρκεί να μπορέσετε να εξισορροπήσετε και να κάνετε πολύ οργανωμένα βήματα. Πάντως έχετε επαγγελματική κινητικότητα και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο για αυτό θα μαζευτείτε σε ένα στόχο και θα ξεκινήσετε από εκεί γιατί μετά από λίγο καιρό θα γίνουν πολύ καλά πράγματα στη ζωή σας. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα σας ταλαιπωρήσει γιατί το τοπίο δεν θα είναι ξεκάθαρο και θα έχετε ήξεις αφήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι απαραίτητο να κάνετε κινήσεις συνεργασίας και ακόμα και συμβιβασμού. Οι υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν με έναν Ζυγό θα χρειαστούν ίσως να βάλετε τα πράγματα και πάλι από την αρχή ή στην σωστή τους βάση. Ένα νομικό θέμα θα σας απασχολήσει και θα γίνουν πολλές διεργασίες, τουλάχιστον από την πλευρά σας για να βρείτε κάποια λύση. Επαγγελματικά και ερωτικά υπάρχουν πάρα πολλά ανοίγματα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι πολύ καλή ημέρα για σας και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας με μια πολύ καλή συμφωνία για συνεργασία ή με οικονομικές απολαβές. Το κυριότερο για σας είναι να βρείτε κάποιες συμβιβαστικές λύσεις που αφορούν ένα ακίνητο ή τα οικονομικά σας γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάσετε αλλά θα κερδίσετε άμεσα. Ένας Ζυγός είναι πολύ κοντά σας και το ταίριασμα κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι είναι πάρα πολύ καλό.

ΙΧΘΥΕΣ
Ανανεώνεστε μέσα από μια συνεργασία η οποία για να γίνει μπορεί να σας κουράσει γιατί δεν θα είναι εύκολη η πρόσβαση στον ζητούμενο στόχο και θα υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Αν μπει το κομμάτι της επικοινωνίας και της προσωπικής επαφής χωρίς μεγάλες συναισθηματικές εξάρσεις τότε θα τα καταφέρετε μια χαρά. Ένας Ζυγός μπορεί να σας ενδιαφέρει και ίσως εσείς να γυρίσετε πίσω σε αυτόν μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την τύχη να κάνετε πράγματα που σας ανεβάσουν τις μετοχές και θα έχετε εύνοια σε θέματα οικονομικών και προσωπικής ανάπτυξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*