Στις 12 το βράδυ από Δευτέρα τα τελευταία δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Στις 12 το βράδυ από Δευτέρα τα τελευταία δρομολόγια του ΟΑΣΘ

 

 

Στις 12 το βράδυ θα ξεκινούν τα τελευταία δρομολόγια του ΟΑΣΘ, από την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει η εφαρμογή του χειμερινού προγράμματος του Οργανισμού. Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο, ο ΟΑΣΘ περιορίζει τα δρομολόγιά του, τα οποία θα ξεκινούν στις 5 το πρωί και θα ολοκληρώνονται στις 12 το βράδυ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 αρχίζει η εφαρμογή του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων, σύμφωνα με το οποίο θα κυκλοφορούν καθημερινά 520 λεωφορεία (±4%) έναντι των 447 που κυκλοφορούσαν κατά την θερινή περίοδο.

Επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο και με στόχο την καλλίτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αλλά και την ορθολογικότερη αξιοποίηση του υφιστάμενου στόλου, ιδιαίτερα στις ώρες αιχμής, δεν θα πραγματοποιείται καμμία αναχώρηση δρομολογίου πριν από τις 05:00 και μετά τις 24:00.

Τέλος, τονίζεται ότι η λειτουργία της νυκτερινής γραμμής 78Ν Κ.Τ.Ε.Λ. “Μακεδονία” – Αεροδρόμιο παραμένει ως έχει.

Για τις λεπτομέρειες του νέου χειμερινού προγράμματος δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται:

Από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 11085 και 2310 981100.
Από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.gr μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τη διεύθυνση m.οasth.gr μέσω κινητού τηλεφώνου”.

Πηγή: thestival.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*