Ο Ολάντ θα απαντήσει με μήνυση κατά του Closer

 

Ο Ολάντ θα απαντήσει με μήνυση κατά του Closer

Ο Ολάντ θα απαντήσει με μήνυση κατά του Closer

 

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε σήμερα τη «βαθιά του λύπη» για την παραβίαση του σεβασμού της ιδιωτικής του ζωής και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον του περιοδικού Closer που δημοσιεύει στο σημερινό του τεύχος φωτογραφικό υλικό για σχέση μεταξύ του Ολάντ και της ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ.

Μιλώντας ως ιδιώτης και όχι ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Φρανσουά Ολάντ «εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την εισβολή στην προσωπική του ζωή, στην ιδιωτικότητα της οποίας έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης και προσθέτει ότι προτίθεται να ασκήσει δίωξη, συμπεριλαμβανομένης της δικαστικής δίωξης, κατά του περιοδικού», δήλωσε πηγή από του γραφείο του.

Το εβδομαδιαίο έντυπο δημοσιεύει σήμερα ένα επτασέλιδο με φωτογραφικό υλικό που δείχνει τις κινήσεις έξω από μια πολυκατοικία στο Παρίσι για να στηρίξει το δημοσίευμά του.

Οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα που μοιάζει με έναν από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του Γάλλου Προέδρου και έναν δεύτερο άνδρα με μαύρο κράνος -που φέρεται ότι είναι ο 59χρονος Ολάντ- να φθάνουν και να αναχωρούν από την πολυκατοικία με μηχανή scooter.

Μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η 41 ετών ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ, φαίνεται επίσης να φθάνει και να αναχωρεί από το ίδιο διαμέρισμα.

 

πηγή ; enikos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*