Μπορεί να κάνει κακό στην επιδερμίδα μου ένα ποτηράκι παραπάνω;

Νομίζεις πως η μοναδική αρνητική συνέπεια του ποτού είναι ο πονοκέφαλος που θα έχεις το επόμενο πρωί; Κάνεις μεγάλο λάθος!

 

Μία νέα εφαρμογή μόλις κυκλοφόρησε για να σου δώσει μία εικόνα για το πώς μπορεί να είσαι σε μερικά χρόνια όταν σήμερα καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Σύμφωνα με την εφαρμογή αυτή κάποια στιγμή στο μέλλον θα επηρεαστεί η εμφάνισή σου και οι συνέπειες που θα βιώσεις στην επιδερμίδα σου θα είναι κάθε άλλο από όμορφες.

Η κυβέρνηση της Σκωτίας κυκλοφόρησε δωρεάν την εφαρμογή Drinking Mirror στα πλαίσια της νέας καμπάνιας που έχει ξεκινήσει για την υγεία με στόχο να περιοριστεί η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Όσοι θα τη χρησιμοποιήσουν θα μπορούν να ανεβάσουν μία φωτογραφία τους, να σημειώσουν πόσα ποτά πίνουν την εβδομάδα και να δουν πως θα είναι το πρόσωπό τους στο μέλλον.

Μπορεί να κάνει κακό στην επιδερμίδα μου ένα ποτηράκι παραπάνω;

 
Είσαι περίεργη να μάθεις τι μπορεί να κάνουν στην επιδερμίδα σου μετά από δέκα χρόνια τα πολλά μαρτίνι; Σύμφωνα με την εφαρμογή θα πρέπει να περιμένεις σακούλες, κοκκινίλες και πιο βαθιές ρυτίδες. Φυσικά αυτό που δεν μπορεί να υπολογιστεί είναι διάφοροι άλλοι παράγοντες όπως είναι τα γονίδια, αλλά σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει να σκεφτείς λίγο παραπάνω αν θα πιεις τελικά αυτό το τελευταίο ποτήρι κρασί.
“Το αλκοόλ είναι ουσιαστικά μία τοξίνη για το σώμα”, λέει η αμερικανίδα δερματολόγος Michele Green και συνεχίζει, “Σε στεγνώνει, σε αφυδατώνει και μακροπρόθεσμα σε γερνάει”.
Τι θα κάνεις λοιπόν; Το δίλημμα είναι μεγάλο, ειδικά αν είσαι μεγάλος πότης.. Θα θυσιάσεις μερικά από τα αγαπημένα σου κοκτέιλ για το καλό της επιδερμίδας σου ή θα προτιμήσεις να πιεις όσο θέλεις ακολουθώντας το γνωστό “Μια ζωή την έχουμε”; Η επιλογή και η ζωή είναι δική σου! Εμείς σε ενημερώσαμε, και από κει και πέρα, γνωρίζοντας τις συνέπειες, μπορείς να πάρεις ελεύθερα τις αποφάσεις σου.
Καλό είναι όλα στη ζωή να τα κάνουμε με μέτρο. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή και όποιος θέλει την ακολουθεί…

 

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*