Μπάτζετ 3 εκατ. στον ΠΑΟΚ, αλλά…

 

Μπάτζετ 3 εκατ. στον ΠΑΟΚ, αλλά...

Ως και τα 3 εκατ. ευρώ μπορεί να φτάσει το χειμερινό μπάτζετ του ΠΑΟΚ για μεταγραφές, ωστόσο παρατηρούνται δυσκολίες για την εξεύρεση αξιόπιστων λύσεων.

Το ψάξιμο για αναζήτηση παικτών ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο το έργο των «ασπρόμαυρων» μόνο εύκολο δεν είναι. Όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο Ιβάν Σαββίδης, το μπάτζετ μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τη «Live Sport», ποσό που μπορεί να μην είναι μικρό, παράλληλα όμως είναι -σχεδόν- «απαγορευτικό» για την αγορά μεγάλου ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ «ψάχνονται» για ενίσχυση ως γνωστόν παίκτη στον άξονα, στο κέντρο της άμυνας, αλλά και περιφερειακό επιθετικό, ωστόσο μόνο από την Ελλάδα θα μπορούσαν να αγοραστούν παίκτες με τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει. Τα ονόματα των Ούμπιδες και Ουσέρο φέρονται έχουν πέσει εξάλλου στο τραπέζι για ένα ποσό κοντά στις 500 χιλ. ευρώ, αλλά οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται ότι αναζητούν κάτι καλύτερο, το οποίο βέβαια είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί.

Υπάρχει πάντως συνεχής ενημέρωση από τους σκάουτ στους ιθύνοντες της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται εφόσον προκριθεί κάποια περίπτωση να παρακολουθηθεί κάποιος παίκτης.

πηγή : gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*