Με έναν ξεχωριστό τρόπο ευχαρίστησε ο ΠΣΑΚ τον Γκάλη

Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε χθες για τον Γκάλη, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σε μια νέα εκδήλωση , ευχαρίστησε με έναν πρωτότυπο δώρο τον Νίκο Γκάλη.

 Με έναν ξεχωριστό τρόπο ευχαρίστησε ο ΠΣΑΚ τον Γκάλη

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΚ έδωσαν στον «Νικ» μια μεγάλη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονταν τα πρόσωπα πολλών καλαθοσφαιριστών, με τον Γκάλη να βρίκσεται στο κέντρο της φωτογραφίας, θέλοντας να δηλώσει πως χάρη στον Γκάλη, πολλοί καλαθοσφαιριστές ξεκίνησαν να παίζουν μπάσκετ και υπάρχουν σήμερα στο άθλημα.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα “μεγάλο ευχαριστώ’’, στον άνθρωπο που μας έδωσε κίνητρο να ασχοληθούμε με το μπάσκετ. Ένα “μεγάλο ευχαριστώ’’ στον παίκτη που μας έκανε να χαρούμε, να δακρύσουμε και να βγούμε στους δρόμους για να πανηγυρίσουμε. Ίσως όμως, αυτό το “μεγάλο ευχαριστώ’’ να είναι λίγο για τον “τεράστιο’’ Νίκο Γκάλη. Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ, τις επιτυχίες και τα χαμόγελα που μας χάρισε’’, δήλωσε ο Γιάννης Καλαμπόκης, ως εκπρόσωποςτου ΠΣΑΚ, λίγο πριν παραδώσει στον Νίκο Γκάλη την καταπληκτική αυτή φωτογραφία.

 

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*