Κυπριακά Καλλιστεία: «Αν μάθαινα ότι είναι φορέας του AIDS θα του έλεγα ‘συγχαρητήρια’»

Κυπριακά Καλλιστεία: «Αν μάθαινα ότι είναι φορέας του AIDS θα του έλεγα ‘συγχαρητήρια’»

 

 

Τα τελευταία χρόνια, τα κυπριακά καλλιστεία βρήκαν τη «χαμένη αίγλη» τους, τη λάμψη που είχαν χάσει και την τηλεθέαση που τους «αρμόζει» ως ένα event ομορφιάς.

Το Mega Κύπρου δεν αρκείται σε μία λαμπερή βραδιά αλλά σε αρκετές εκπομπές μέσα από τις οποίες οι διαγωνιζόμενες περνούν διάφορες δοκιμασίες, προκειμένου να καταλήξουν στη μία και μοναδική Star Κύπρος.

Παρουσιάστρια είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ενώ στην κριτική επιτροπή είναι διάφορες προσωπικότητες του νησιού (σχετικές και άσχετες με το χώρο). Αυτή ήταν μία εισαγωγή για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Ό,τι και να γράφαμε όμως, το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Feel Fantastic, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε.

Η διαδικασία των ερωτήσεων έφτασε για τα όμορφα κορίτσια και πέραν των τετριμμένων απαντήσεων για παγκόσμια ειρήνη, φιλανθρωπίες και φαγητό στα παιδάκια που πεινάνε, ακούσαμε κάτι καινούργιο, κάτι πρωτότυπο, κάτι εξωφρενικά άστοχο. Μία συμμετέχουσα ρωτήθηκε πώς θα αντιδρούσε αν ένας γνωστός της, της ανακοίνωνε ότι είναι φορέας του AIDS.

«Κατ’ αρχάς θα του έλεγα συγχαρητήρια, μπράβο… Θα ενθουσιαζόμουν», είναι μόνο μερικές από τις φράσεις που ξεστόμισε η υποψήφια Star Κύπρος, Νάταλι Ριάρ.

Πηγή: peoplegreece.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*