Θέλει και άλλους ο Αλκαράθ

Την ανάγκη να ενισχυθεί περαιτέρω η άμυνα επανέλαβε ο προπονητής του Άρη

Θέλει και άλλους ο Αλκαράθ

 

Ικανοποιημένος για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη εμφανίστηκε ο Λούκας Αλκαράθ στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για αρκετή ώρα με τους Μιχαλήτσο, Σπυρίδωνα και Αλεξανδρίδη και ανέλυσαν τα δεδομένα μετά τις τρεις μεταγραφές των Θεσσαλονικέων από τον Ολυμπιακό (Διαμαντάκου, Ζαραδούκα και Τάτου).

Οι διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ ενημέρωσαν τον προπονητή και για την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση των Τζανακάκη και Σαρρή από τον Εργοτέλη.

Ο 46χρονος κόουτς είχε ζητήσει δύο παικτών στην άμυνα, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν δεξιό μπακ. Ο Αλκαράθ ζήτησε από τη διοίκηση να προσπαθήσει να καλύψει αυτά τα κενά στη μια εβδομάδα που απομένει έως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, ο Ισπανός άκουσε τους υπεύθυνους να του μεταφέρουν τις δυσκολίες που υπάρχουν από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καλοί ελεύθεροι παίκτες στην αγορά παρά τη δική τους καλή πρόθεση. Επίσης, θα προσπαθήσουν να κάνουν μια νέα κρούση για τον Τάσο Παπάζογλου.

Πηγή: sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*