Η Apple διαψεύδει τα σενάρια για μικρότερο iPhone

«Το μέλλον της Apple δεν είναι τα φθηνά smartphones», λέει ο αντιπρόεδρός της

Η Apple διαψεύδει τα σενάρια για μικρότερο iPhone
Εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορούν έντονα φήμες για την κυκλοφορία ενός νέου iPhone με μικρότερες δυνατότητες αλλά και χαμηλότερη τιμή.

Μεγάλα ΜΜΕ, όπως η Wall Street Journal και το Bloomberg, βασιζόμενα πάντα σε δηλώσεις αναλυτών, υποστήριξαν πως η Apple θα αναγκαστεί να κυκλοφορήσει μία φθηνότερη έκδοση του γνωστού τηλεφώνου της, για να καταφέρει να παραμείνει ανταγωνιστική.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρίας, Phil Schiller όμως, έχει άλλη άποψη. Σε συνέντευξή του στην κινεζική εφημερίδα Shanghai Evening News, διέψευσε τα σενάρια, λέγοντας πως δεν βλέπει πώς μία φθηνή συσκευή θα γίνει το μέλλον της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα ο Schiller δήλωσε πως «παρά τη δημοτικότητα που έχουν αποκτήσει τα φθηνά smartphones στην Ανατολή, σας διαβεβαιώ πως αυτό δεν θα είναι το μέλλον της Apple», απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις διάφορες φήμες που έχουν κατακλύσει την ηλεκτρονική κοινότητα.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Schiller, φαίνεται να προσέχει πάρα πολύ τη διατύπωση των όσων λέει, καθώς με την λέξη «cheap» που χρησιμοποίησε, είναι πολύ πιθανό να κάνει λόγο περισσότερο για την ποιότητα των συσκευών και όχι την τιμή τους.

Άλλωστε, στην μετά Steve Jobs εποχή, έχουν αλλάξει πολλά, με πολλές φήμες για τον αμερικανικό κολοσσό να βγαίνουν αληθινές.

 

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*