Η κόντρα Μαρινάκη – Αλαφούζου συνεχίζεται!

 

Η κόντρα Μαρινάκη - Αλαφούζου συνεχίζεται!

Η αντιπαράθεση Βαγγέλη Μαρινάκη-Γιαννη Αλαφούζου συνεχίστηκε με… δηλητηριώδεις ατάκες αυτή τη φορά μέσω του ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά για το ντέρμπι των «αιωνιών»!

 Στην παραγωγή του Γάλλου για το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι, οι ισχυροί άνδρες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συνέχισαν την κόντρα τους! Ο Αλαφούζος για πρώτη φορά συνέδεσε επίσημα τους «ερυθρόλευκους» με επιθέσεις σε διαιτητές και προχώρησε σε βαριές καταγγελίες. Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον κάλεσε αν έχει στοιχεία να τα προσκομίσει στη δικαιοσύνη.

Ο  Μαρινάκης μιλάει πρώτος στην κάμερα του Canal +, αναφερόμενος στο ντέρμπι του Φαλήρου, όπου ο Παναθηναϊκός έχασε 2-1 με το γκολ του Τζιμπούρ στο τέλος και ενώ πριν είχε ακυρωθεί το περίφημο γκολ του Κώστα Κατσουράνη. «Το γκολ που είχαμε σκοράρει ήταν στα τελευταία λεπτά, στο τελευταίο λεπτό, ίσως και στις καθυστερήσεις ακόμα. Ήταν κάτι το οποίο σου δίνει ιδιαίτερη χαρά, η ομάδα σου να μάχεται μέχρι το τέλος μέχρι τις καθυστερήσεις, να σκοράρει και να κερδίζει», τόνισε.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξαπέλυσε επίθεση μέσω του ντοκιμαντέρ για τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε ανοιχτά στην περίπτωση του Κωνσταντινέα, ο οποίος είδε τον φούρνο του στην Καλαμάτα να ανατινάζεται από αγνώστους, καθώς και σε περιπτώσεις ξυλοδαρμών.  «Τα τελευταία 15 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 13 Πρωταθλήματα. Κάτι το οποίο είναι άρρωστο. Είναι απίστευτα τα πράγματα που γίνονται με τη διαιτησία στην Ελλάδα. Και υπέρ του Ολυμπιακού και εναντίον των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Είναι απίστευτα. Έχουμε περιπτώσεις όπου σε διαιτητή, ο οποίος σφύριξε κατά την εκτίμηση του Ολυμπιακού εις βάρος του μετά ανατινάχθηκε ο φούρνος του στην Καλαμάτα και έπαψε να είναι διαιτητής. Έχουν δείρει διαιτητές. Και όλα περνούν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού σήκωσε το γάντι και τόνισε: «Αν ο κύριος Αλαφούζος έχει το οποιοδήποτε στοιχείο, τον προκαλώ να το βγάλει στη δημοσιότητα. Να πάει στις αρμόδιες αρχές να το καταθέσει για να μπορέσει να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν έχει, καλό είναι να μιλάει λιγότερο, να συγκεντρωθεί στην ομάδα του και να κοιτάξει πως θα ξεπεράσει τη μεγάλη κρίση».

 
πηγή : gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*