Η ελληνική showbiz στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης VIDEO-ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ e-family.gr

ΜπαλατσινούΤζέννη Μπαλατσινού, Έλλη Κοκκίνου, Μαριέττα Χρουσαλά, Λέων Πατίτσας, Ζέτα Δούκα, Έμυ Λιβανίου, Δέσποινα Καμπούρη, Λούκας Γιώρκας, Όλγα Λαφαζάνη, Χρήστος Νέζος έδωσαν την δική τους ιδιαίτερη λάμψη στον 9ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος στην διαδρομή των 5χλμ που έγινε το πρωί της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη. Το e-family.gr και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης εντόπισε τους celebrity εξασφαλίζοντας αποκλειστικές δηλώσεις.

 

vlcsnap-2014-04-07-01h22m27s186Η Τζένη  Μπαλατσινού όπως μας είπε βρήκε την ευκαιρία στην Θεσσαλονίκη για ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα αλλά και από το έτερον της ήμισυ στην ζωή και στην δουλειά Πέτρο Κωστόπουλο καθώς ταξίδεψε μόνη και μάλιστα ‘’παντρεύτηκε’’ στην Θεσσαλονίκη με ‘’κουμπάρο’’ τον Χρήστο Νέζο! Ο ατρόμητος ρεπόρτερ ‘’παρέδωσε’’ την Τζένη στον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαίδη! Φυσικά αναφερόμαστε σε ‘’γάμο’’ για τις ανάγκες του αγώνα καθώς ο Νικολαίδης ανέλαβε την προσωπική προπόνηση της Μπαλατσινού τερματίζοντας μαζί.

Κοκκίνου

Χωρίς τον Γιώργο Μπόγρη ταξίδεψε η Έλλη Κοκκίνου στην Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο. Η γνωστή τραγουδίστρια μας εξήγησε τους λόγους που αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται σε κάποια πίστα.

ΧουρσαλάΗ Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ταξίδεψαν μαζί στην Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο. Η Μαριέττα μας εξήγησε τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση, αφήνοντας ανοιχτά σενάρια πως θα επιστρέψει σύντομα.

 

 

vlcsnap-2014-04-06-22h46m01s233Η Έμυ Λιβανίου έτρεξε στον Μαραθώνιο με την κόρη της Αλεξάνδρα, ενώ η Ζέτα Δούκα στα καλύτερά της και με νέο ατομικό ρεκόρ !

Νέζος

 

 

ΔούκαΟ Χρήστος Νέζος κατάφερε να κάνει και αυτός νέο ρεκόρ, αρνητικό όμως σημειώνοντας χρόνο 52 λεπτά ! Ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα γιατί φιρί φιρί πήγαινε να γλιστρήσει και να πέσει στην μέση της διαδρομής όπως μας λέει.

Ο τηλεοπτικός μας φακός εντόπισε στον Μαραθώνιο τον Λούκα Γιώρκα, την Δέσποινα Καμπούρη και την Όλγα Λαφαζάνη.

Ρεπορτάζ

Βαγγέλης Καράλης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*