Ετοιμάζει την… κάβα των 70 εκατ. ο Γιαννακόπουλος!

 

Ετοιμάζει την... κάβα των 70 εκατ. ο Γιαννακόπουλος!

Μόνο το οριστικό «ok» των Κινέζων συμπαικτών του φαίνεται ότι απομένει για να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ποσό που θα φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ.

 Μπορεί η ρήτρα εμπιστευτικότητας να μην επιτρέπει τη διαρροή στοιχείων για τον οικονομικό έλεγχο της «πράσινης» ΠΑΕ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ωστόσο οι εξελίξεις… τρέχουν και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της εισόδου του και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Βασικός άξονας του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ είναι η συγκέντρωση ενός ποσού που θα φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ και πάνω σε αυτή τη «γραμμή» κινούνται τα σχέδιά του, όπως αναφέρει το «Goal». Συγκεκριμένα τα 45 θα αφορούν το «άνοιγμα» της ΠΑΕ, και τα 25 θα δαπανηθούν αποκλειστικά για την άμεση ενίσχυση της ομάδας.

Μπορεί άλλωστε να μην είναι άμεσα απαιτητό το ποσό που χρειάζεται για το «άνοιγμα», ωστόσο ο Γιαννακόπουλος θεωρεί απαραίτητο να μπουν τα χρήματα αυτά στην άκρη, ώστε να αποτελέσουν την αφετηρία της εμπλοκής του στην ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι απομένει μόνο το οριστικό «ok» των Κινέζων συνεργατών του για ένα ποσό της τάξης των 30 εκατ. ευρώ -όπως αναφέρεται- για την αλλαγή σελίδας στο Τριφύλλι.

πηγή : gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*