Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 7/7 έως και 11/7;

ΚΡΙΟΣ
Δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου αλλά και μέχρι που μπορεί να σε πάει η ευαισθησία σου κι αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί μέσα από εκεί θα κερδίσεις τρυφερές στιγμές με ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω. Παρ’ όλα αυτά παραμένεις υπερβολικά κοινωνικός/η και δοκιμάζεις την τύχη σου παντού. Αυτό θα σε σώσει κατά κάποιο τρόπο γιατί θα σε κάνει να αποφύγεις τις εντάσεις και τα αδιέξοδα. Η γνωριμία με Τοξότη από το εξωτερικό θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες και πιθανόν να έχεις κάποιες καλύτερες προοπτικές. Η καλή πρόθεση πάντα μετράει.
ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να σου δημιουργήσουν εντάσεις με ένα Σκορπιό. Κυρίως τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη το μεσημέρι θα έχεις μεγαλύτερη ένταση. Ευτυχώς όμως θα ξεπεράσεις τα προβλήματα με χιούμορ και αισιοδοξία. Ο Τοξότης σου δίνει νέα νότα και με τον τρόπο του σε βγάζει από το πρόβλημά σου. Αρκεί να μην νιώθεις ζήλεια για τον τρόπο που εκφράζεται. Επειδή δεν σου αρέσουν οι εφήμερες καταστάσεις δεν θα σου αρέσει ιδιαίτερα μια νέα γνωριμία η οποία θα γίνει ξαφνικά. Ο Κριός πάντως θα σε αιφνιδιάσει και ίσως να σε στριμώξει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι στα φόρτε σου και η Αφροδίτη σε βοηθάει να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Επειδή η επαφή με τον Σκορπιό σε οδηγεί σε βαθιά εσωτερική συναισθηματική κατάσταση. Χρειάζεται να παραμείνεις ο εαυτός σου και να μην χαθείς μέσα σε στενάχωρα συναισθήματα. Οι ενοχές που σου δημιουργεί ένας Αιγόκερως θα σε πιέσουν αρκετά και μπορεί να χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση που αφορά το κοινό σας μέλλον. Η περιπέτεια βέβαια είναι στο πετσί σου και δεν θα αργήσεις να το δείξεις με την πρώτη ευκαιρία. Για αυτό ο Τοξότης θα σε εντυπωσιάσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρ’ όλο που προσπαθείς να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις η μοίρα σε ωθεί στο να κάνεις τις αλλαγές σου και να βγεις έξω από τον εαυτό σου. Κυρίως ο Ζυγός θα σε αναγκάσει να αλλάξεις και να γίνεις περισσότερο ανοικτός/η στην επικοινωνία. Αλλά να θυμάσαι, τίποτε δεν είναι εύκολο για να κατακτήσεις αληθινά. Ο Δίας βέβαια βοηθάει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου να κινηθείς με γενναιοδωρία, με αγάπη και ζεστασιά. Αν σε απασχολεί μια σχέση που είναι περισσότερο πλατωνική και αφορά σε ένα άτομο που είναι στην δουλειά σου, μάλλον θα παραμείνει σε αυτό το επίπεδο γιατί δεν θα τολμήσει κανένας από τους δυο να κάνει το πρώτο βήμα.
ΛΕΩΝ

Οι φίλοι σου σε βοηθάνε το να χαλαρώσεις και να περάσεις πολύ όμορφα. Οπότε, θα μπορέσεις να διαχειριστείς κάποιες στενάχωρες καταστάσεις που δεν φαίνονται με την πρώτη κυρίως από την επαφή με τον Αιγόκερω ο οποίος θα σε κοντράρει αρκετά θα σου βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Ο Σκορπιός θα έρθει πιο κοντά σου αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα μπουν κάποιοι όροι από την πλευρά του. Ο χαρακτήρας του Τοξότη σου πηγαίνει πάρα πολύ γιατί σε διδάσκει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Αλλά φρόντισε να μην κάνεις ζήλειες ή του στερήσεις την ελευθερία του. Ένα άτομο από την οικογένειά σου μπορεί να γνωρίζει όλα σου τα μυστικά και με τον τρόπο του να σε βοηθάει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ανασφάλειές σου μερικές φορές σε φέρνουν σε επαφή ακόμα και με πρόσωπα που δεν είναι κατάλληλα για σένα. Για αυτό μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που στην αρχή δεν θα σε ενθουσιάσει αλλά αν κάνεις υπομονή κάτι μπορεί να βγει. Η επιστροφή ή η σχέση με τον Καρκίνο θα σου δώσει την εσωτερική πεποίθηση ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει. Για αυτό αν θέλεις πολύ να είστε μαζί. Κάνε τις υποχωρήσεις σου και σήκωσε και εσύ το τηλέφωνο. Η ελαφρότητα πάντως που θα διαχειριστείς μια καινούργια κατάσταση κυρίως με ένα Τοξότη θα σε εμποδίσει να δεις την αλήθεια αυτού του ατόμου. Για αυτό μην βγάλεις πρώιμα συμπεράσματα γιατί μάλλον θα κάνεις λάθος.

 

ΖΥΓΟΣ

Σου έχουν βγει κάποιες ανασφάλειες αλλά παράλληλα διαχειρίζεσαι με άνεση όλες σου τις επαφές. Το πιο καλό για σένα είναι ότι δεν υποχωρείς και δεν πισωγυρίζεις σε κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει. Το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι, όμως αν δεν υπάρχουν αλλαγές από την πλευρά του άλλου ατόμου εσύ δεν προχωράς με τίποτε. Ο Αιγόκερως μπορεί να μιλάει άλλη γλώσσα από εσένα και αυτό να σου δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. Αν το πνεύμα σου είναι κλειστό δεν θα μπορέσεις να έρθεις κοντά του. Αν όμως δείξεις δείγματα προόδου θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε σε άλλη βάση. Η δύναμή σου πάντως κρύβεται αυτό το διάστημα και την κατάλληλη ώρα πάντα το δείχνεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περνάς καλά, όμως έχεις μια ελαφρότητα και μπορεί να παρεξηγείς από το πρόσωπο που είσαι μαζί. Ο Δίδυμος μπορεί να σε βγάλει από την κατάθλιψη αλλά συγχρόνως θα σε αναγκάσει να λειτουργήσεις σε ρυθμούς που δεν τους αντέχεις. Εσύ κράτησε τις αρχές σου και τις αξίες σου και μην παρασύρεσαι από άτομα που υποτίθεται ότι είναι φίλοι σου γιατί πιθανόν να βάζουν λόγια στην σχέση σου. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες ίσως πάρεις απόφαση να συζήσεις μαζί με το πρόσωπο που είστε μαζί ή να κάνετε σχέδια γάμου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να νιώθεις συναισθηματικά ανασφαλής και ο λόγος είναι ότι βγαίνουν στην επιφάνεια ευαισθησίες και μνήμες που δεν σου κάνουν καλό. Πιθανόν να παραλληλίζεις την τωρινή ζωή σου με κάποιες άλλες εποχές που είχες συναισθηματική εξάρτηση από ένα πρόσωπο, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό θα διαιωνίζεται. Για αυτό θα δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτό σου αλλά και με το άτομο που είστε μαζί για να επέλθει μεγαλύτερο δέσιμο. Πάντως όσες φορές είναι η Αφροδίτη στον άξονά σου εσύ όλο και κάτι καινούργιο γνωρίζεις ή ενισχύεται η ήδη υπάρχουσα σχέση σου με πιο ανοικτή επικοινωνία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η περίοδος που αναζητάς την συντροφικότητα αλλά και την ζεστασιά από το άτομο που σχετίζεσαι. Αν παίξει και τον ρόλο ενός γονιού θα σε γεμίσει ακόμα περισσότερο γιατί θα νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Βέβαια τριγμοί υπάρχουν αλλά τουλάχιστον τους αναγνωρίζεις και τους προλαβαίνεις, κυρίως με τον Ζυγό που άλλα θέλεις εσύ και άλλα αυτός. Προσπάθησε όσο μπορείς να δικαιολογήσεις κάποιες καταστάσεις και να μην τις πάρεις σαν απόρριψη. Ο Δίδυμος δεν θα αφήσει το έδαφος ακάλυπτο και θα τρέξει να γεμίσει κάποια κενά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις να αντιμετωπίσεις αντίξοες καταστάσεις και με τον τρόπο σου μπορεί να απομονώνεσαι από την καθημερινότητα γιατί νιώθεις αδυναμία. Το μόνο καλό είναι οι φίλοι και οι γνωριμίες που κατορθώνεις να μοιράζεσαι μαζί τους όλα τα μυστικά σου και αυτό σε ανακουφίζει γιατί δεν νιώθεις κενό. Για αυτό μπορεί να ζητήσεις από ένα φιλικό σου πρόσωπο να πιάσει τον Καρκίνο και να του μιλήσει για σένα και κυρίως να τον ψαρέψει τελικά τι σκέφτεται για σένα. Η γενναιοδωρία του Ζυγού σίγουρα θα σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις βρει ένα σοβαρό ταίρι.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Ανακατεύεσαι με πολλές σχέσεις και κυρίως σχετίζεσαι με μεγάλη συναισθηματική ένταση. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις ημίμετρα για αυτό προσπαθείς να είσαι ο εαυτός σου. Αρκεί να μην επηρεάζεσαι από άτομα που διαδίδουν μερικές φορές παραποιημένες πληροφορίες, Αν έχεις μόνιμη σχέση και έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες σίγουρα θα σκεφτείς για κάτι περισσότερο γιατί έχεις ανάγκη από οικογένεια και από νοικοκύρεμα. Μην σε φοβίζει το θέμα της οικογένειας του άλλου ατόμου γιατί θα βελτιωθεί αρκετά.
Πηγή: astrology.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*