Εκρηκτικός μηχανισμός εξουδετερώθηκε έξω από τη ΔΟΥ Κορυδαλλού

Εκρηκτικός μηχανισμός εξουδετερώθηκε έξω από τη ΔΟΥ Κορυδαλλού

 

 

Στην εξουδετέρωση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος είχε τοποθετηθεί έξω από την ΔΟΥ Κορυδαλλού, προχώρησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα πυροτεχνουργοί της αστυνομίας.
Η εξουδετέρωση έγινε με ελεγχόμενη έκρηξη.

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 23:22 και 23:31 σε τηλεοπτικό σταθμό και σε ιστοσελίδα αντίστοιχα και προειδοποίησε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα σε 20 λεπτά στη ΔΟΥ Κορυδαλλού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αποκλείστηκε η περιοχή. Πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που έφθασαν στο σημείο βρήκαν στην είσοδο της εφορίας έναν ύποπτο σάκο.

Οι αστυνομικοί περίμεναν αρκετή ώρα αφού εξέπνευσε το χρονικό περιθώριο που είχε δώσει ο άγνωστος στα τηλεφωνήματα, αλλά δεν σημειώθηκε έκρηξη.

Λίγο αργότερα πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο πράγματι για ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος για άγνωστο λόγο δεν εξερράγη.

Τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας όπου εξετάζονται, ενώ για την υπόθεση διενεργεί έρευνες η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Πηγή: newsbomb.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*