Δεκάδες παγιδευμένοι στην Ινδία

 

Δεκάδες παγιδευμένοι στην Ινδία

Δεκάδες παγιδευμένοι στην Ινδία

Περίπου 70 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στα ερείπια του πενταώροφου κτιρίου που κατέρρευσε στο Μουμπάι, οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστροφών.

Στο κτίριο, το οποίο ανήκει σε δημοτικό οργανισμό, κατοικούσαν 22 οικογένειες. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι διέμεναν 40 έως 60 άνθρωποι. Επτά βγήκαν σώοι από τα ερείπια, σύμφωνα με εκπρόσωπο των αρχών της πόλης που αρχικά είχε κάνει λόγο για 20 αγνοούμενους.

Αυτήν την ώρα γίνεται προσπάθεια να μετακινηθούν μεγάλα κομμάτια μπετόν ώστε να επιτραπεί στα σωστικά συνεργεία να αρχίσουν το έργο του απεγκλωβισμού των ανθρώπων που καλούν σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τις δημοτικές αρχές του Μουμπάι, στο κτίριο φιλοξενούνταν υπάλληλοι της τοπικής διοίκησης και οι οικογένειές τους.

«Το κτίριο ήταν ηλικίας τριάντα ετών. Είχαμε ζητήσει από τους κατοίκους να το εγκαταλείψουν τον Απρίλιο και δεν τον έκαναν», δήλωσε αξιωματούχος της δημοτικής αρχής χωρίς να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους για τους οποίους ζητήθηκε από τις οικογένειες να εκκενώσουν το κτίριο.

 

πηγή : ΑΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*