ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Γυρίσαμε με ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη»

Ηλίας Κόζας: Δεν πληρωθήκαμε για να πάμε στη Eurovision

 «Γυρίσαμε με ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη»
Μόλις τέσσερις μέρες μετά τον τελικό της Eurovision, όπου οι Koza Mostra μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη κατέκτησαν την 6η θέση για την Ελλάδα, ο Ηλίας Κόζας μίλησε στο «Πρωινό Mou» για την εμπειρία του μουσικού διαγωνισμού:

«Όλοι δώσαμε το 100% της ενέργειάς μας πάνω στη σκηνή, όχι μόνο εγώ. Είχαμε πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας», ενώ πρόσθεσε: «Όλα τα παιδιά κάνανε πολύ σημαντικά πράγματα. Δεν υστερούσε πουθενά, ούτε χορογραφικά γιατί η Μαρία Λυραράκη έκανε εξαιρετική δουλειά. Όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, ακόμα και ο Αγάθωνας έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνει».

Για τη θέση που κατέκτησαν ανέφερε: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πολύ καλύτερη θέση, αν ήταν αντικειμενικός ο διαγωνισμός και η ψηφοφορία. Πλέον γνωρίζουμε πως υπάρχουν και επιτροπές που αναδιαμορφώνουν το πώς ψηφίζει η κάθε χώρα… Υπήρξαν και οι συμμαχίες… Παρ’ όλα αυτά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι κι ακόμα πιο ευτυχισμένοι από τη συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντί μας».

Ακόμα, ο Ηλίας Κόζας μίλησε για το περιορισμένο budget που είχε η ελληνική αποστολή, λόγω της οικονομικής κρίσης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πληρώθηκαν για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον διαγωνισμό:

«Σαφέστατα δεν πληρωθήκαμε! Για όσους δεν το γνωρίζουν, βέβαια, φτάσαμε στην Αθήνα και πήραμε ΚΤΕΛ για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη. Ας μην επεκταθούμε, αλλά… η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσαμε ένα “πρόβλημα” επειδή ήμασταν από Θεσσαλονίκη και πολλά άτομα. Σαφέστατα κάποιοι δεν το έχουν αντιμετωπίσει ξανά αυτό, σε γενικές γραμμές θα μπορούσαν να είναι καλύτερα κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα, τώρα τελείωσε όλο αυτό και κατανοούμε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έπιασαν εξ’ απροόπτου κάποιους ιθύνοντες».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*