Γιαγιά δάγκωσε στο κεφάλι ροτβάιλερ

Ήθελε να σώσει με αυτό τον τρόπο την εγγονή της

 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της Κεφαλονιάς, το οποίο καταρρίπτει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Γιατί το να δαγκώνει ένας σκύλος έναν άνθρωπο σίγουρα δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Τι συμβαίνει όμως όταν γίνεται το αντίθετο;

Όπως αναφέρει το inkefalonia.gr, ήταν πριν από δυο ημέρες όταν ένα κοριτσάκι δύο ετών έπαιζε με τη θεία του και τη γιαγιά του, στην αυλή του σπιτιού τους, στο χωριό Κλείσματα.

Ξαφνικά ένα αναστατωμένο ροτβάιλερ, αφού πέρασε δυο φράχτες από παρακείμενα κτήματα, έφθασε στο χώρο όπου βρίσκονταν το κορίτσι με τις δυο γυναίκες και άρχισε να του επιτίθεται.

Αμέσως επενέβησαν η θεία του και η γιαγιά του επιχειρώντας να προστατέψουν το παιδί.

Η γιαγιά του κοριτσιού στην προσπάθεια της να αποσπάσει το εξαγριωμένο σκυλί από το μικρό κορίτσι άρχισε να το τραβάει, μην μπορώντας όμως να το απομακρύνει με αυτό τον τρόπο το δάγκωσε στο πίσω μέρους του κεφαλιού του, αναγκάζοντας τελικά το σκυλί να απομακρυνθεί από το κορίτσι.

Το 2χρονο παιδί είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται με θλαστικό τραύμα στην παιδιατρική του νοσοκομείου Αργοστολίου από όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*