Βαριές δηλώσεις για Βανδή-Πλούταρχο: «Είναι τελειωμένοι, τους γράφω στα α… μου»

Βαριές δηλώσεις για Βανδή-Πλούταρχο: «Είναι τελειωμένοι, τους γράφω στα α… μου»

 

 

Πρόσφατα γράφτηκε ότι Δέσποινα Βανδή και Γιάννης Πλούταρχος θα συνεργαστούν σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής. Ωστόσο, οι δύο καλλιτέχνες το διέψευσαν κατηγορηματικά με τις λιτές ανακοινώσεις τους.

Σήμερα, γνωστός Έλληνας τα βάζει για τα καλά μαζί τους, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις για τα δύο σημαντικά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. «Στα *** μου τους γράφω και τη Βανδή και τον Πλούταρχο! Μπορείς να το γράψεις αυτό όπως στο λέω; Οι τελειωμένοι και οι δυο τους. Μήπως τους έβρισα; Είπα απλά ότι θα γινόταν αυτή η συνεργασία. Ε και λοιπόν. Εκτεθήκανε κιόλας. Δεν φτάνει που δεν έχουν δουλειά τόσο καιρό. Πες τους να πάνε να γ***θουν», δηλώνει χαρακτηριστικά. Ο λόγος για τον επιχειρηματία, Στηβ Κακέτση, ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός για να βγει στη φόρα η συνεργασία Βανδή-Πλούταρχου, αφού το αποκάλυψε μέσα από τις δηλώσεις του στο Πρωινό.

Ο ίδιος εξηγεί στη συνέχεια για ποιους λόγους προχώρησε στην αποκάλυψη. «Ε και τι έγινε, λοιπόν; Είχα λάθος πληροφόρηση που δεν έφταιγα εγώ και θα σου εξηγήσω το πώς έγινε όλο αυτό. Ενοχλήθηκε τόσο πολύ η τελειωμένη που δεν μπορεί να βρει δουλειά; Θίξαμε τόσο τον Πλούταρχο που τον είχαμε στο μαγαζί μου και του δίναμε 15.000 την ημέρα και εγώ ο ίδιος του έριχνα και σφαλιάρες; Δεν πάνε να “απαυτωθούνε” και η Βανδή και ο Πλούταρχος και όλοι μαζί; Και τους τα λέω χωρίς να φοβάμαι γιατί ξέρω πολύ καλύτερα τη δουλειά από ό,τι την ξέρουν αυτοί» και συμπληρώνει χαρακτηριστικά «Με πήραν και εμένα και μου είπαν πως ενοχλήθηκαν πολύ και οι δυο τους και ότι τους εκθέσαμε. Δεν μπορώ να το καταλάβω όλο αυτό. Σε τι τους προσβάλλαμε; Πού εκτέθηκαν, δηλαδή; Που είπαμε ότι θα δουλέψουμε μαζί; Άκου να δεις πώς έχει γίνει ακριβώς και έχεις το ελεύθερο από εμένα να το γράψεις με τα ονόματα. Μου το ανακοίνωσε ο κύριος Θανάσης Παπαγεωργίου, ότι έχουμε τελειώσει με το σχήμα του ΘΕΑ (πρώην Νεράιδα) και εγώ χάρηκα πολύ. Όντας λοιπόν καλεσμένος εκείνη τη χρονική στιγμή στην εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης, ακούγοντας ότι η Φαιή αγαπάει πολύ και συμπαθεί τη Δέσποινα, σκέφτηκα να το ανακοινώσω δημόσια και να τους δώσω την αποκλειστική είδηση της συνεργασίας αυτής. Ε, εντάξει το είπα. θα μπορούσαν απλά να απαντηθούνε ότι δεν ισχύει. Έπρεπε να βγάλουν δελτία Τύπου, να το κάνουνε μείζον θέμα; Κι όλο αυτό για να ξαναβγούνε και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας; Έλεος!».

Ωστόσο, ο Στηβ Κακέτσης αποκαλύπτει το γιατί τελικά η συνεργασία δεν «απέδωσε καρπούς». «Από ό,τι έμαθα στη συνέχεια μετά από ό,τι έγινε, η Βανδή με τον Πλούταρχο μισιούνται θανάσιμα. Πού να το ξέρω εγώ; Εμένα μου είπε ο Θανάσης Παπαγεωργίου ότι κλείσαμε τη Βανδή με τον Πλούταρχο και είπα πολύ ωραία και βγήκα και το είπα. Χάρηκα, να σου πω την αλήθεια, που θα γινόταν το σχήμα. Μακάρι να το κάνανε, γιατί μπορεί και να δουλεύανε. Αλλά αυτοί είναι εχθροί μεταξύ τους, όπως μου είπε ο Σωτήρης Γιαννάτος, που διαχειρίζεται χρόνια τα συμφέροντα του Παπαγεωργίου. Έτσι το είπα. Για ποιον άλλο λόγο να το πω; Είχα ανάγκη να διαφημιστώ εγώ από αυτούς; Μην τρελαθούμε. Με έχει εκνευρίσει όλο αυτό και γελάω ταυτόχρονα. Εσύ με ξέρεις πολύ καλά ότι εγώ δεν μασάω και ό,τι είναι το λέω ευθέως. Πες μου εσύ, είπα κάτι τραγικό και τους προσέβαλα; Ότι θα δουλέψουνε, είπα απλά. Γιατί είχε δουλειά όλο τον χειμώνα η Βανδή; Γιατί ο Πλούταρχος πού ήταν τον χειμώνα; Στα ουράνια; Είχε πετάξει στα βόρεια; Έλα, μην τρελαθούμε τώρα με τους τελειωμένους. Δεν έχεις καταλάβει ότι η νύχτα έχει τελειώσει; Μόνο η Πάολα, ο Οικονομόπουλος και ο Ρέμος έχουν μείνει. Άντε και ο Σαμπάνης που κάτι έκανε με τη νεολαία φέτος. Πες μου εσύ ένα όνομα που μπορεί να σου γεμίσει το μαγαζί. Κανένα πλέον. Όλες αυτές οι παντρεμένες δεν έχουν και μεροκάματο πλέον. Η Πέγκυ Ζήνα βλέπετε να κάνει τίποτα; Τελειωμένη είναι και αυτή. Και είπα ότι θα δουλέψουνε μαζί η Βανδή και ο Πλούταρχος και αμέσως θορυβήθηκαν τόσο και έστειλαν και δελτία Τύπου διάψευσης. Σκέψου και να μην ήταν “πεθαμένοι” τι θα μου έλεγαν. Και τι να βγούνε μωρέ να πούνε αυτοί τώρα εναντίον μου; Που έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα από τα χέρια μου; Θέλουν να μιλήσουν και από πάνω. Αντί να κάνουν το κορόιδο για κάτι που ειπώθηκε. Συζητήθηκε ξαφνικά το όνομα τους, αφήστε το να συζητιέται. Άρα για να κινηθούν έτσι, πάει να πει ότι κάτι τους καίει. Με πήραν και εμένα και μου είπαν ότι ενοχληθήκανε. Μα πού είναι το μεμπτό, δεν κατάλαβα. Τους έβρισα; Έχουν φάει τόσα χρόνια μεροκάματο από εμένα αυτοί και ενοχλήθηκαν τώρα; Έως εδώ πλέον! Ευτυχώς που έφυγα από αυτή την κ*λοδουλειά και σώθηκα για την υγεία μου περισσότερο», αναφέρει με φανερό εκνευρισμό.

 

 

Πηγή: peoplegreece.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*