Βανδή-Γερμανού: Όλη η αλήθεια για την… κόντρα τους!

Πολλά ήταν τα «όχι» που έλαβε η Ναταλία Γερμανού από τραγουδιστές με τους οποίους όχι μόνο έχει συνεργαστεί αλλά έχει και μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους προκειμένου να βρεθούν στην εκπομπή της στον Ant1 «Η Γερμανού ξανάρχεται». Ένα tweet της παρουσιάστριας πριν από μερικές ημέρες άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων... Μία θαυμάστρια της Δέσποινας Βανδή ρώτησε την παρουσιάστρια μέσα από το Τwitter αν θα δούμε την τραγουδίστρια στην εκπομπή της και η Ναταλία απάντησε: «Την ζητήσαμε κοριτσάκι αλλά δεν θέλει να κάνει συνεντεύξεις». Κάτι η άρνηση της Δέσποινας να παρευρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας, κάτι η δήλωση της παρουσιάστριας έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η πρώτη κόντρα του 2014 είναι γεγονός! Όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή σύμφωνα με το περιοδικό YES! Η Ναταλία όταν εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της σε συνέντευξή της δεν είχε στο μυαλό της τη Δέσποινα αλλά έναν άντρα τραγουδιστή, ο οποίος αρνήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή της ή τουλάχιστον αρχικά... Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο τραγουδιστής και η Ναταλία συναντήθηκαν μέσα στις γιορτές και έλυσαν την παρεξήγηση.

 

Πολλά ήταν τα «όχι» που έλαβε η Ναταλία Γερμανού από τραγουδιστές με τους οποίους όχι μόνο έχει συνεργαστεί αλλά έχει και μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους προκειμένου να βρεθούν στην εκπομπή της στον Ant1 «Η Γερμανού ξανάρχεται».

Ένα tweet της παρουσιάστριας πριν από μερικές ημέρες άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων… Μία θαυμάστρια της Δέσποινας Βανδή ρώτησε την παρουσιάστρια μέσα από το Τwitter αν θα δούμε την τραγουδίστρια στην εκπομπή της και η Ναταλία απάντησε: «Την ζητήσαμε κοριτσάκι αλλά δεν θέλει να κάνει συνεντεύξεις».
Κάτι η άρνηση της Δέσποινας να παρευρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας, κάτι η δήλωση της παρουσιάστριας έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η πρώτη κόντρα του 2014 είναι γεγονός!
Όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή σύμφωνα με το περιοδικό YES! Η Ναταλία όταν εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της σε συνέντευξή της δεν είχε στο μυαλό της τη Δέσποινα αλλά έναν άντρα τραγουδιστή, ο οποίος αρνήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή της ή τουλάχιστον αρχικά… Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο τραγουδιστής και η Ναταλία συναντήθηκαν μέσα στις γιορτές και έλυσαν την παρεξήγηση.

Πηγή:gossip-tv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*