Απίστευτο ρεκόρ τηλεθέασης ο τελικός του The Voice!

Απίστευτο ρεκόρ τηλεθέασης ο τελικός του The Voice!

 

 

Ο τελικός του The Voice καθήλωσε την Ελλάδα χθες. Δεν είναι υπερβολή, αλλά πραγματικότητα. Το εξαιρετικό μουσικό talent show, που ανέδειξε νικήτρια την Μαρία Έλενα Κυριάκου, έσπασε όλα τα κοντέρ τηλεθέασης, ενώ γονάτισε και το διαδίκτυο, με τις χιλιάδες αναφορές στα social media. Οι τέσσερις φιναλίστ, οι τέσσερις κριτές, ο συγκινητικός Στέφανος Κορκολής, οι ερμηνείες, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Θέμης Γεωργαντάς και ένα ολόκληρο team που έκανε πραγματικότητα αυτόν τον πολύωρο άθλο, σήμερα πρέπει να χαμογελούν με τα αποτελέσματα των κόπων τους. Σε ό,τι αφορά στην τηλεοπτική επιτυχία του προϊόντος που ονομάζεται The Voice, αυτή είναι αδιαμφισβήτητη και πρωτοφανής!

 

Απίστευτο ρεκόρ τηλεθέασης ο τελικός του The Voice!

 

O μέσος όρος τηλεθέασης ήταν…53,5%! Ένα ποσοστό απίστευτο για ένα πρόγραμμα που κράτησε σχεδόν 5 ώρες! Την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωνε το όνομα της Μαρίας Έλενας, η τηλεθέαση έφτασε 70,3%, ενώ από τις 00:45 και μετά ήταν πάνω από 63% συνεχόμενα! Αυτά είναι ποσοστά που θα μείνουν στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, μιας και δυσκολευόμαστε να θυμηθούμε κάτι αντίστοιχο , ειδικά σε μουσικό talent show. Υπήρχε το πρώτο Big Brother, υπήρχαν κάποιοι τελικοί EurovisionΤο Νησί αλλά σπάνια ένα πρόγραμμα να σημειώσει τόσο μεγάλα ποσοστά για τόση πολλή ώρα.

Ειδικά χθες, στα άλλα κανάλια δεν χρειάζεται να αναφερθούμε καν, εκτός ίσως από την καλή επίδοση που είχαν τα Κλεμμένα Όνειρα, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου (έφτασε κάποια στιγμή και στο 23%), αλλά η πολιτική εκπομπή μετά, προκάλεσε εφιάλτες που έπιασαν και ποσοστά-τάρταρα, τύπου 1,1%. Κάτι αντίστοιχο, αλλά ίσως σε όχι τόσο μεγάλη χρονική έκταση, περιμένουμε να γίνει και απόψε (προσωρινά γλέντια στη ΝΕΡΙΤ), τουλάχιστον την ώρα που θα εμφανίζονται οι Freaky Fortune, ίσως και προς το τέλος της ψηφοφορίας.

Με τέτοια ποσοστά-όνειρο, σιγά μην δεν έπαιρνε την απόφαση ο ΑΝΤ1 να κάνει The Voice 2!

 

Πηγή: peoplegreece.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*