Αγγελική Ηλιάδη: Για ακόμη μία φορά πυροδοτεί τις φήμες που την θέλουν έγκυο

Αγγελική Ηλιάδη: Για ακόμη μία φορά πυροδοτεί τις φήμες που την θέλουν έγκυο

 

Είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι επιθυμεί ένα δεύτερο παιδί από τον σύντροφο της Σάββα Γκέντσογλου. Λίγο καιρό μετά από αυτή τη δήλωση, η οποία σχολιάστηκε έντονα, ανέβασε στα social media μία φωτογραφία με ένα μωρό. Τότε όλοι έκαναν λόγο για εκπλήρωση της επιθυμίας της. Ωστόσο, η Αγγελική Ηλιάδη ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τίποτα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που την κατηγόρησαν ότι προσπαθεί να πουλήσει το θέμα για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη, όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ωστόσο, εκείνη απτόητη συνεχίζει να βομβαρδίζει τα social media με φωτογραφίες και σχόλια που μας βάζουν σε σκέψεις. Την Τετάρτη είχαμε νέο «χτύπημα».

«Εγώ και το μωρό μου χρειαζόμαστε ένα καλό πρωινό με όλες τις βιταμίνες πριν ξεκινήσουμε τη μέρα μας!», ήταν το σχόλιο που συνόδευε μία φωτογραφία που απεικόνιζε ένα πλούσιο πρωινό. Αλλά δεν φάνηκε στην εικόνα που ανέβασε ούτε ο μικρός Μπάμπης ούτε ο Σάββας Γκέντσογλου. Επομένως για ποιο μωρό μιλούσε η τραγουδίστρια; Και συνέχισε το σχόλιο λέγοντας: «Η μόνη σκέψη στο μυαλό μου είσαι εσύ… και η στιγμή που θα σε αντικρίσω!».

 

Πηγή: peoplegreece.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*