Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

 

 

Έρχονται βροχές, καταιγίδες ακόμα και χαλάζι που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους Πού και πότε θα «χτυπήσουν» τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους και κατά τόπους ισχυρές αναμένεται «χτυπήσουν» από σήμερα Πέμπτη έως και το Σάββατο στα βόρεια στα κεντρικά και βόρεια της χώρας. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) τα ένονται φαινόμενα θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Πέμπτη από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους θα εκδηλωθούν στη κεντρική Μακεδονία και τη βόρεια Θεσσαλία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν τη βόρεια Εύβοια.

Αύριο Παρασκευή τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου.

Το Σάββατο τα  αινόμενα που θα περιοριστούν στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη βαθμιαία θα εξασθενήσουν.


Πηγή: newsbomb.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*